Ramo dizisinde ayrılık üstüne ayrılık! O isim de diziye veda etti

Ramo dizisinde ayrılık üstüne ayrılık! O isim de diziye veda etti
Show TV ekranlarının aksiyon dizisi Ramo'da ayrılıklar peşpeşe yaşanıyor. Görkem Sevindik'in ardından Hakan Salınmış da diziden ayrıldı.

Salgının ardından çekimlerine ara verilen Ramo dizisinin ne zaman başlayacağı merak edilirken gelen ayrılık haberleri dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Görkem Sevindik'in diziden ayrıldığını öğrenmiştik. Ramo dizisinde bu ayrılığın üstüne bir ayrılık daha yaşandı. Hakan Salınmış, Ramo dizisine veda etti.

Ramo dizisinin Süleyman Bey'i Hakan Salınmış diziden ayrıldı

Show TV'nin heyecan dolu dizisi Ramo, önümüzdeki haftalarda yeniden ekranlarda olacak. Diziye verilen arada Hakan Salınmış'ın da Ramo dizisine veda ettiği ortaya çıktı. Hakan Salınmış, Ramo dizisinde Süleyman Bey karakterine hayat veriyordu.

BKM imzası taşıyan, başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, İlhan Şen, Cemre Baysel, Rüzgar Aksoy, İlkay Kayku üstlendiği, Yağız Alp Akaydın tarafından yönetilen ve senaryosu Yılmaz Şahin tarafından yazılan Ramo dizisi Eylül ayında yeni sezonuyla Show TV ekranlarında olacak.

Hakan Salınmış kimdir?

Hakan Salınmış, 3 Haziran 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1981 yılında Altındağ Belediye Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi almaya başladı. O yıllarda bir oto tamirhane de işletmekteydi. 1993 yılından bu yana televizyon dizilerinde, sinema filmlerinde ve tiyatro oyunlarında boy göstermektedir. 1993 yılında, rol aldığı ilk dizi Ferhunde Hanımlar oldu. Hakan Salınmış, 1999 yılına kadar devam eden dizide Çaycı Mehmet karakterine hayat verdi ve tanınırlık elde etti. 2000 yılından 2004 yılına kadar yayınlanan Bizim Evin Halleri dizisinde Civan Civelek karakterini canlandırdı. 2004 yılında, atv'den ekrana gelen Aliye dizisiyle kariyeri devam etti. Dizide Hadi karakterini canlandırdı. 2006 yılında Star TV'de yayınlanan Yalancı Yarim dizisinde Sami karakterine can verdi. 2009-2012 yılları arasında FOX TV'nin Deniz Yıldızı dizisinde Ahmet rolüyle izleyici karşısına çıktı. 2010 yılında Bora karakteriyle Çocuklar Duymasın'a dahil oldu ve 2013 yılına kadar dizide rol almayı sürdürdü. 2014 yılında vizyona giren Bana Masal Anlatma filminde Hoca karakterini canlandırdı. 2014 yılında Hakkı karakteriyle Şeref Meselesi dizisinde rol aldı. 2015 yılında vizyona giren Kara Bela filminde Palyaço rolüyle yer aldı. Aynı yıl vizyona giren Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminde de rol aldı. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Lala Mehmet Paşa'sına hayat verdi. 2016 yılında Kanal D'den ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde Eşref rolüyle dikkat çekti. Son dönemde Jet Sosyete ve Ramo gibi dizilerde rol aldı.

07-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar