Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir isim katıldı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir isim katıldı
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başarılı bir şekilde yoluna devam ederken kadrosu da genişliyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir isim katıldı. İşte o isim…

Tv8'de yayınlanan sevilen dizilerden Doğduğun Ev Kaderindir her hafta zirveye oynamaya devam ediyor. İkinci sezonunda da ilgiyle izlenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kadrosu da her geçen gün genişliyor. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrolde olduğu dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Senaryosuyla izleyiciyi ekran başına toplayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Hakan Salınmış dahil oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna yeni isim!

OMG Picture tarafından projelendirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanı Camdaki Kız'dan esinlenerek ekrana yansıyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla en çok izlenen dizilerden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, Mehdi ve Zeynep karakterlerini canlandırıyor. Başarılı bir oyuncu kadrosu olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sevilen oyunculardan Hakan Salınmış da katıldı. 56 yaşındaki oyuncu Hakan Salınmış dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz blinmiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir konusu ne?

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan diğer oyuncular ise şöyle; Engin Hepileri, Engin Öztürk, Nazan Göktan, Hülya Duyar, Fatih Koyunoğlu ve Elif Sönmez. Çocukluk yaşlarında yaşadıkları acıların etkilerini şimdiki yaşamlarında da gören Zeynep ve Mehdi'nin sıra dışı aşk hikayesinin anlatıldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yaşanan heyecan dolu gelişmelerle ve bölümlerle her hafta izleyicinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Mehdi'nin hapse girmesi Zeynep'in yeni duygulara yelken açmasına sebep olurken bu durum Zeynep için de hiç kolay değildir. Barış'la arasında yaşanan duygusal yakınlaşma Zeynep'i huzursuz etmektedir. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümlerinde Hakan Salınmış da yer alacak.

Hakan Salınmış Kimdir?

Usta oyuncu Hakan Salınmış 3 Nisan 1964 Ankara doğumlu. 1993'te Ferhunde Hanımlar dizisindeki Çaycı Mehmet rolüyle tanınan Hakan Salınmış son yıllarda Vatanım Sensin, Ramo, İyi Günde Kötü Günde, Arıza gibi yapımlarda yer aldı. Aynı zamanda tiyatro sanatçısı olan Salınmış birçok oyunda sahneye çıktı. Altın Portakal Ulusal Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne de aday gösterilen Salınmış birçok dizi ve film projesinde yer aldı.

10-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar