Ramo'nun başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan örnek davranış!

Ramo'nun başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan örnek davranış!
Oyuncu Murat Yıldırım görüntülü arama yaptığı kanser hastasıyla konuştuktan sonra harekete geçti. Murat Yıldırım'ın gösterdiği duyarlılık birçok kişiye örnek oldu. İşte detaylar…

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Murat Yıldırım, kanser hastası bir çocukla görüntülü konuşma yaptı ve çocuğu setine davet etti. Murat Yıldırım, Kızılay'a giderek kan bağışında bulundu. Yıldırım, Kızılay Çapa Kan Merkezi'nde çalışan bir hemşirenin çocuğu ile yaptığı görüntülü konuşmadan da çok etkilendi. Yıldırım ve eşi Iman Elbani Çapa Kızılay Kan Merkezi'ne giderek kan bağışında bulundu ve herkese kan bağışı konusunda çağrı yaptı. Yıldırım'a bağış sırasında Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan eşlik etti. Kan bağışında bulunan Murat Yıldırım'a kan bağışı belgesi verilirken, o anların fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani kan bağışı yaptı

Kızılay, koronavirüs (Covid- 19) salgını sebebiyle kan bağışlarında düşüş olduğunu açıklamıştı. Vatandaşlara duyarlı olmaları ve kan bağışında bulunmaları noktasında sık sık çağrılar yapılıyor. Oyuncu Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani de Kızılay'a kan bağışında bulundular. Örnek bir davranış sergileyen çiftin fotoğrafları sosyal medyada en çok paylaşılanlardan oldu. Herkese kan bağışı yapma çağrısı yapan Yıldırım, "Covid- 19 ve Ramazan ayı sebebiyle kritik eşiğin altına düşüldüğünü öğrendik. 15- 20 dakikanızı vererek 3 kişinin hayatının kurtumasına yardımcı oluyorsunuz. Herkesi kan vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Murat Yıldırım kanser hastası çocuğu sete davet etti

Show Tv'nin iddialı dizisi Ramo'da başrol oyuncusu olan Murat Yıldırım ekranların sevilen isimlerinden biri. Kızılay Çapa Kan Merkezi'nde çalışan bir sağlık çalışanının kanser hastası çocuğu ile görüntülü konuşan Yıldırım, Ramo setine davet etti. Mütevazi kişiliği ile bilinen Murat Yıldırım, Ramo dizisindeki karakterle de çok beğenilmişti. Kötülüklerle mücadele eden bir mahalle kabadayısını canlandıran Murat Yıldırım dizide düşman aileler ve sevdiği kız arasında kalan hem sert hem duygusal bir karakteri canlandırıyor. 11 bölüm yayınlanan Ramo dizisi de salgın sebebiyle setine ara vermek zorunda kalmıştı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerde olduğu Ramo dizisi sezona oldukça iddialı bir giriş yapmıştı.

24-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar