Ramo’nun Fatoş’u Cemre Baysel’in Yeni Dizisi Belli Oldu!

Ramo’nun Fatoş’u Cemre Baysel’in Yeni Dizisi Belli Oldu!
Ramo’nun hırçın ve asi kızı Fatoş karakterini canlandıran genç ve yetenekli oyuncu Cemre Baysel yeni dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Yeni başlayacak diziler yeni sezon için son hazırlıklarını yapıyor. Özellikle cast çalışmaları son hız devam ediyor ve hemen her gün yeni dizilerin yeni bir oyuncu ile anlaşmaya vardığı ya da görüşmelere başladığı haberleri kulislerde yankılanıyor. Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından Ramo’da rol alan ve şok bir şekilde diziden ayrılan genç ve güzel oyuncu Cemre Baysel’in de yeni dizisi ile anlaşmaya vardığı kulislerde bugün konuşulan konular arasındaydı. Güzel oyuncu geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansın meyvesini bu sezon yine bir dizide rol alarak ve başrolde oynayarak aldı. Güzel ve yetenekli oyuncunun bu sezon rol alacağı dizi ise BKM yapımı ve Star Tv’de ekrana gelecek olan Sol Yanım. İşte detaylar!

Cemre Baysel Sol Yanım Dizisinde!

Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği yeni yayın döneminde Star Tv’de ekrana gelecek olan Sol Yanım Dizisi’ne yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Geçtiğimiz sezon yine BKM Tarafından Show Tv için hazırlanan Ramo Dizisinde Fatoş karakteriyle rol alan güzel oyuncu Cemre Baysel bu sezonda Star Tv’de ekrana gelecek olan Sol Yanım Dizisiçnde Özge Yağız ile birlikte başrolü paylaşacak. Melis Civelek tarafından kaleme alınan ve Serdar Gözelekli’nin yönetmenlini yapacağı dizide ayrıca Cansel Elçin, Defne samyeli, Deniz Barut, Esra bezen Bilgin ve Emre Bey rol alacak. Dizinin hazırlıkların ardından sete bayramdan sonra çıkması bekleniyor. Cemre Baysel’in dizide başrol oynayacak olması özellikle geçtiğimiz sezon Ramo’da gösterdiği performansla yakından ilgili olduğu kulislerde konuşulanlardan.

Cemre Baysel Kimdir?

Star Tv’de ekrana gelecek Sol Yanım Dizisinin oyuncu kadrosuna katılan güzel ve yetenekli oyuncu Cemre Baysel 5 Şubat 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Eğe Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümünde eğitimine devam eden Baysel oyunculuğa ilgi duyarak bu konuda eğitim almış ve ilk ekran tecrübesini de 2014 yılında TRT 1’de ekrana gelen Yeşil deniz ile yaşamıştır. Güzel ve başarılı oyuncu Cemre Baysel bu güne kadar Yeşil Deniz, İsimsizler, Payitaht Abdülhanid, Elimi Bırakma ve son olarak da Ramo dizisinde rol almıştır.

16-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar