Pelin Öztekin'den duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı

Pelin Öztekin'den duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı
Türk tiyatrosu 5 ay gibi kısa sürede ,k, duayen ismi kaybetti. Mart ayında kaybettiğimiz Rasim Öztekin'in ardından bugün de en yakın dostu Ferhan Şensoy, aramızdan ayrıldı.

Geçtiğimiz mart ayında babası Rasim Öztekin'i kaybeden, bugün de babasının en yakın arkadaşının ölümüyle sarsılan Pelin Öztekin'den duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı geldi. Rasim Öztekin ve Ferhan Şensoy'un birlikte oynadığı filmden sahne paylaşan Pelin Öztekin'in herkesi gözyaşlarına boğan paylaşımı haberimizde. Şimdi detaylar

Pelin Öztekin'den duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı

Türk tiyatrosu erken yaşlarda kaybettiğimiz iki ustaya ağlıyor. Mart ayında son Kavuklu Rasim Öztekin'in acısını henüz atlatmaya çalışan Tiyatro sektörü Kavuklu üstadı Ferhan Şensoy'un ölümüyle bir kez daha yıkıldı. Türkiye'yi yasa boğan haber bugün sabah saatlerinde geldi.  En yakın dostu Rasim Öztekin'e Kavuk'u teslim eden ve onun zamansız ölümüyle yıkılan Ferhan Şensoy, çok geçmeden vefat etti ve dostuna kavuştu. Bu habere en çok Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin üzüldü. Zira 5 ay arayla hem babasını hem de baba dostu Ferhan Şensoy'u kaybeden Pelin Öztekin, yaptığı paylaşımla herkesi derinden sarstı. Babası ve Ferhan Şensoy'un rol aldığı 'Pardon' filminde birbirlerine sarıldıkları sahneyi paylaşan Pelin Öztekin, gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir gün gökyüzünde buluşuruz

Türkiye, geçirdiği kalp krizi sonucu 8 Mart'ta hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin'in zamansız ölümüyle sarsılmıştı. Aradan 5 ay geçmişti ki Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy'un ölüm haberi geldi. Türk izleyicisini kahreden acı haberin duyulmasının ardından, pek çok ünlü isim ve Şensoy'un sanatçı dostları, sosyal medya hesaplarından Ferhan Şensoy için veda paylaşımları yaptı. Bu paylaşımların en sarsıcı olanı ise Pelin Öztekin'den geldi.
Usta sanatçı Ferhan Şensoy'u geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybeden babası Rasim Öztekin ile birlikte yer aldığı sahnesini paylaşan genç oyuncu Pelin Öztekin, babasının cenazesine gelemeyen usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un duygu yüklü veda mektubunu da paylaştı. Pelin Öztekin, 'Pardon' filminde Şensoy ve Öztekin'in birbirlerine sarıldığı anı Instagram'dan ve Twitter'dan paylaşarak ikilinin ölümsüz dostluğuna da vurgu yapmış oldu. Rasim Öztekin'in cenazesine rahatsızlığı sebebiyle gelemeyen Şensoy veda mektubu göndermiş ve mektupta "Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne, buluşuruz gökyüzünde" diyerek adeta bugünün haberini vermişti. canlitv olarak her iki sanatçımıza da Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Türk tiyatrosunun başı sağ olsun.
 

31-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar