Rasim Öztekin’in son mesajı sevenlerini üzdü

Rasim Öztekin’in son mesajı sevenlerini üzdü
O bir Kavuklu idi. Türk Tiyatrosunun ve oyunculuğun zirve isimlerinden birisiydi. Tüm Türkiye dün vefat eden Rasim Öztekin'in ölmeden önce attığı son mesajını merak ediyor.

Türk tiyatrosunun son kavuklusu Rasim Öztekin’in vefatından önceki son mesajı sevenlerini hüzne boğdu. 62 yaşında ani bir kalp kriziyle Darül Beka’ya irtihal eden Rasim Öztekin, son mesajını kime attı? Herkes kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce attığı mesajın içeriğini ve ünlü tiyatrocunun sanatçılığını merak ediyor. Şimdi detaylar

Rasim Öztekin’in son mesajı sevenlerini üzdü

8 Mart 2021 Pazartesi günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle en verimli çağında aramızdan ayrılan usta oyuncu Rasim Öztekin, ölümüyle 7’den 77’ye herkesi hüzne boğdu. Peş peşe taziye mesajları yayınlanan Rasim Öztekin’in kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce Birol Güven'e bir mesaj attığı ortaya çıktı.

Güzel bir şiir gönderiyorum

Türk tiyatrosunun en önemli dinamiklerinden olan Kavuklu’nun son sahibi Rasim Öztekin kalp krizi geçirerek ebediyete irtihal etti. Kalp krizi geçirmeden 0 dakika önce Birol Güven'e mesaj atmış. Seksenler dizisindeki Fehmi karakteriyle hepimizin aileden birisi haline gelen usta oyuncu Rasim Öztekin, Seksenler'in senaristi Birol Güven'e attığı mesaj ortaya çıktı. Birol Güven kendisine atılan mesajı bugün kendi kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o mesaj: “Günaydın Patron. Umarım iyisindir. Pazar günü için güzel bir şiir gönderiyorum biraz nostalji...”Seksenler” de de kullanılabilir"

Canlitv olarak Rasim Öztekin’e Allah’tan rahmet, ülkemize başsağlığı dileriz.

Rasim Öztekin Kimdir?

1959 İstanbul doğumlu Öztekin, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur. İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Nöbetçi Tiyatro'da sahne çalışmalarına imza atan Öztekin, ünlü tiyatrosu Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda tiyatro sanatçılığına başladı. Ünlü isimlerle birlikte televizyon programları sunan oyuncu, sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. TRT'ye program metin yazarlığı ve köşe yazarlığı da yapan Öztekin, Ferhan Şensoy’un taşıdığı Kavuklu’nun son sahibiydi. Ünlü oyuncu son olarak Seksenler dizisinde Muhtar Fehmi karakterini canlandırıyordu.

Ödülleri:

1988, Altan Erbulak, En İyi Oyuncu

1995, İsmail Dümbüllü, Yılın En Başarılı Oyuncusu

2003, Afife Tiyatro Ödülleri, Komedi ve müzikal dalında En iyi yardımcı Erkek Oyuncu

2010, KALDER (KALİTE DERNEĞİ) En kaliteli sanatçı ödülü

2010, Ayaklı gazete "Yılın En İyi yardımcı erkek oyuncu" ödülü

2011, Yılın Nasrettin Hocası

09-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar