Real Madrid - Galatasaray Maçı Canlı İzle

Real Madrid - Galatasaray Maçı Canlı İzle
Real Madrid - Galatasaray maçı canlı izleme sayfası. Milyonların nefesini tuttuğu mücadeleyi canlitv.com'da anbean takip edin!

Futbolda bugün ve yarın (6 – 7 Kasım) şampiyonlar ligi fırtınası esecek. Ülkemizin şampiyonlar Ligindeki temsilcisi Galatasaray bugün Real Madrid deplasmanına konuk olacak. Maç Santiago Bernabeu stadında saat 23.00’da başlayacak ve beIN Sports’tan canlı yayınlanacak. Ancak bu büyük mücadeleyi şifresiz bir şekilde seyretmek isteyenler şimdiden bunun yollarını aramaya başladılar. Biz de canlıtv olarak Şampiyonlar Ligindeki temsilcimiz Galatasaray’ın Real Madrid ile deplasmanda oynayacağı maçı şifresiz bir şekilde hangi kanaldan seyredilebilir diye bir araştırma yaptık. Galatasaray Real Madrid maçını seyretmek isteyenler için detaylar aşağıda!

CBC SPORT CANLI İZLE

Galatasaray Real Madrid Maçı Şifresiz Bir Şekilde Nasıl Canlı İzlenir?

Şampiyonlar Ligindeki temsilcimiz Galatasaray bugün Avrupa kupalarında 283. Mücadelesine çıkıyor. Temsilcimiz daha önce 283 mücadelenin 99’undan galip ayrıldı. Galatasaray şampiyonlar Ligi A grubundaki iddiasını ve gruplarda kalma şansını devam ettirebilmek için bu maça mutlak galibiyet parolasıyla için çıkıyor. beIN Sports’tan canlı yayınlanacak maçı şifresi seyretmek isteyenler şimdiden kanal ve kaynak araştırmaya başladılar. Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi 4. Karşılaşmasını şifresiz yayınlayan kanalların başında Azerbaycan merkezli İdman Tv geliyor. İdman Tv’yi seyredebilmek için frekans bilgileri şunlar: Türksat 4 A, Frekans:11844 MHz, Polarizasyon: Dikey – V – Sembol Oranı: 2222 Ksymb Fec: ¾. Tabi tüm bu değerler kanalınızda ayarlıysa İdman Tv’yi seyredebilirsiniz. Ama İdman Tv’yi seyretmenin daha kolay yolu ise canlıtv.com adresinden arama bölümüne İdman Tv yazın ve çıkan sonuca tıklayın. Artık İdman Tv’yi dolayısıyla Real Madrid Galatasaray maçını şifresiz seyredebilirsiniz. 

Şampiyonlar Ligi Heyecanı Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Ülkemizin Şampiyonlar Ligindeki temsilcisi Galatasaray bu akşam Real Madrid’e konuk oluyor. Saat 23.00’da başlayacak maç öncesi Galatasaray Şampiyonlar Ligi A grubunda 1 puanla 4. Sırada yer alırken rakibi Real Madrid 4 puanla 2. Sırada bulunuyor. Süper Lig’de haftayı 2 – 0’lık Çaykur Rizespor galibiyeti ile kapatan Galatasaray Şampiyonlar Ligi A grubunda 4. Hafta maçında gruptan çıkabilmek ve iddiasını sürdürebilmek için mutlak galibiyet hedefliyor. Temsilcimizle Real Madrid’in İstanbul Türk Telekom Stadı’nda oynadığı ilk maçta Galatasaray 1 – 0’lık mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı. 

Galatasaray’ın Kadrosunda Falcao Yok!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde çıkacağı 4. Maç olan Real Madrid Maçı kadrosu açıklandı. Kadroda sakatlığı süren ve uzun bir süredir takımdan ayrı kalan golcü futbolcu Falcao yer almadı. Galatasaray’ın real Madrid karşısındaki kadrosunda, Fernando Muslera, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Batuha Şen, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatoma, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor ve Mario Lemina yer alıyor. 

06-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler