Reha Özcan Üç Kız Kardeş Dizisini Anlattı

Reha Özcan Üç Kız Kardeş Dizisini Anlattı
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk bölümü 22 Şubat akşamı ekrana gelecek Üç Kız Kardeş dizisini ünlü oyuncu Reha Özcan anlattı.

Şu sıralar yeni başlayacak diziler arasında en çok merak edilenlerden biri Kanal D ekranlarında 22 Şubat Salı akşamı başlayacak olan Üç Kız Kardeş. Dizi bir kitaptan Süreç Film tarafından dizi olarak uyarlanmış durumda. Ünlü yazar İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş adlı çok satan ve popüler romanından uyarlanan dizi şu sıralar yayınlanan tanıtımlarıyla gündemde ve seyirci bu tanıtımları çok sevmiş durumda. Halen çekimleri Ayvalık’ta devam eden ve 90’lı yılların esintilerini seyirciye getirecek olan ve özellikle 90’lı yılları yaşayanları ekrana bağlayacak olan Üç Kız Kardeş adlı dizi birbirinden usta oyuncuları kadrosunda toplamış durumda. Kitabın yazarı olan İclal Aydın’ın da dizide rol aldığı Üç Kız Kardeş dizisini dizinde Sadık karakterini canlandıran usta oyuncu Reha Özcan diziyi ve diziyi neden seçtiğini anlattı.

İyi ki Üç Kız Kardeş’i Seçmişim

Çekimleri devam eden ve Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisi bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek. 90’lı yıllarda yaşanılan bir hikayeyi ekrana getirecek olan dizinin senaryosu Betül Yağsağan tarafından kaleme alınıyor. Dizide birbirinden usta oyuncular yer alırken bunlardan Sadık karakterine hayat veren usta oyuncu Reha Özcan diziyi ve diziyi neden seçtiğini anlattı. Reha Özcan yaptığı açıklamada “seçtiğimiz eserlerin içinde umut olması gerekiyor. Seyirciye yaşama sevinci aşılaması gerekiyor. Ve hayatı bir kez daha sorgulaması gerekiyor. Bu projeyi de öyle seçtim. İnsan sıcaklığı var, naif bir kasaba, mahalle hikayesi. Hikayeyi çok sevdim, romanı da sevmiştim. Uzun soluklu bir iş olacağını düşünüyorum. Benimle paylaşılan beş proje arasından Üç Kız Kardeş’i seçtim, çok da mutluyum, iyi ki seçmişim” ifadelerini kullandı.

22 Şubat Salı Akşamı Başlıyor

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Ayvalık’ta çekimleri devam eden Üç Kız Kardeş adlı yapım İclal Aydın’ın romanından uyarlanmış durumda. Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken senaryosunu Betül Yağbasan kaleme alıyor. Üç kız kardeşin hikayesini anlatan dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez ve Mert Özcan rol alıyor. Dizinin hazırlıkları tamamlandı ve ilk yayın günü olan 22 Şubat Salı akşamını bekliyor.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar