Mehmet Günsür ile Kızı Aynı Dizide

Mehmet Günsür ile Kızı Aynı Dizide
Türkiye’de ve yurtdışında pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu Mehmet Günsür İtalya’da yeni dizisinde kızı Cloe Günsür ile birlikte rol alıyor.

Yurtdışında yaşayan ve bugüne kadar pek çok yapımda önemli karakterleri canlandıran ünlü oyuncu Mehmet Günsür bu günlerde İtalya’nın Rai – 1 kanalında yayınlanan yeni dizisiyle adından söz ettiriyor. Oldukça iyi geri dönüş alan dizisinde küçük kızı Cloe Günsür ile birlikte aynı seti paylaşan ünlü oyuncunun kızının da performansı oldukça beğeniliyor. Lea adındaki 8 bölümlük diizyle reytingleri alt üst eden ve hatta Milan – Roma karşılaşmasından bile iyi bir reyting alarak gündemde ilk sıralarda yer aldı. Türkiye’de de pek çok film ve dizide rol alan başarılı oyuncu Mehmet Günsür ve kızı Cloe’nin rol aldıkları Lea (Yeni Bir Gün) adındaki dizinin yayınlanan ilk bölümü yaklaşık beş milyon kez izlenerek bir rekor kırdı. 8 bölüm olarak planlanan dizide Mehmet Günsür’ün kızı Cloe ilk kez kamera karşısına geçiyor.

Baba Kız Aynı Sette

Çocuklar genelde babaları ya da annelerinin mesleklerine ilgi duyarlar. Özellikle ünlüler dünyasında bu çok sık rastlanan bir durum. Şarkıcı anne babanın çocukları da şarkıcılığa ya da oyuncu olan anne babanın çocukları da oyunculuğa merak salar. Bu durum ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün kızı Cloe Günsür içinde yaşandı ve Mehmet Günsür’ün kızı babası gibi oyunculuğu meslek olarak seçti. Henüz küçük olan Cloe Günsür ilk kez kamera karşısına babasıyla birlikte rol aldıkları Lea (Yeni Bir Gün) adındaki diziyle geçtiler. Dizide baba kızı canlandıran oyuncular oldukça başarılı bir performans gösterirken dizinin ilk bölümü İtalyan Rai – 1 kanalında yayınlandı ve yaklaşık 5 milyon kez izlendi. Reytinglerde oldukça iyi bir sonuç yakalayan dizi şimdilşik 8 bölüm olarak planlanıyor.

Lea (Elbet Bir Gün) Konusu Nedir?

İtalyan Rai -1 kanalında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Lea adlı dizide Mehmet Günsür ile kızı Cloe Günsür baba kızı canlandırıyor. Mehmet Günsür’ün canlandırdığı Arturo Minerva, sanatçılara eşlik ederek dünyayı dolaşan Türk kökenli bir müzisyendir. Arturo Minerva bir ilişkisinden istemeden dünyaya gelen bir kızına bakmak zorundadır. Kızın annesi hem Arturo’yu hem de kızını terk etmiştir. Bu durumda kızına bakmak zorunda kalan müzisyen Arturo, Martine adını verdiği kızıyla İtalya’ya yerleşir ve onunla burada bir hayat kurarak yaşamaya başlar.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar