Ünlü Rap Şarkıcısı Reynmen'e Hapis Şoku

Ünlü Rap Şarkıcısı Reynmen'e Hapis Şoku
Ünlü Rapçi Reynmen aleyhine Bircan Bali tarafından açılan davada savcılık tehdit ve hakaret suçundan Reynmen için 2 yıla kadar hapis talep etti.

Ünlüler dünyasında zaman zaman yaşanan tartışmalar mahkeme aşamasına taşınabiliyor. Bu tartışmalardan biri de ünlü sunucu Bircan Bali ile Rap müziğinin ünlü isimlerinden Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş arasında olanlar sunucu Bircan Bali tarafından mahkemeye taşındı. Bircan Bali İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede ünlü ismin kendisini hakaret ve tehdit ettiği iddiasında bulundu ve Reynmen’i şikayet etti. Bircan Bali Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir video da kendisine hakaret ettiğini ve tehdit ettiğini belirtti. Bunun üzerine harekete geçen savcılık Yusuf Aktaş hakkında tehdit ve hakaret suçlarından iddianame düzenleyerek 9,5 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açtı. Davanın ilk duruşması bugün İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Reynmen’e Hapis Cezası

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı “leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz. Vasfınız ne sizin? Değerlerim hakkında yaptığınız yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu yaptığınıza sizi pişman edeceğim” ifadelerini kullandı. Bircan Bali tarafından savcılığa şikayet edilen Reynmen hakkında hapis istemiyle dava açıldı. Bugün görülen duruşmada tarafları avukatları temsil etti. Savcılık mahkemede “leşsiniz, iğrenç insan, ucuzsunuz, yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz, sizi pişman edeceğim” ifadelerini kullandığını ve bunu da savunmasında kısmen kabul ettiğini belirtti. Bunun üzerine savcılık Reynmen için hakaret ve tehdit suçundan 3 ay 15 günden, 2 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme taraflara savunmaya hazırlanmaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

Reynmen Kimdir?

Reynmen takma adıyla bilinen ünlü Rapçi Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimine radyo ve televizyon programcılığı bölümünde devam etmektedir. Ünlü isim özellikle sosyal medya hesapları üzerinden seslendirdiği Rap türündeki şarkılarla tanınmış ve çok sevilmiştir. Şarkıları milyonlarca dinlenen ünlü isim Rap şarkıları konusunda önde gelen isimlerdendir. Ünlü isim Yusuf Aktaş Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında bulunmaktadır.

17-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar