Sen Çal Kapımı Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Sen Çal Kapımı Sezon Finalinde Neler Yaşandı?
39. bölümü ile sezon finali yapan Sen Çal Kapımı, sezon finali yakışır bir son mu yaptı yoksa izleyici memnun kalmadı mı?

 

FOX TV’nin sevilen dizilerinden olan Sen Çal Kapımı, geçtiğimiz günlerde 39. bölümü ile sezon finali yaptı. Heyecanın dorukta olduğu bölümde izleyici beklediğini bulabildi mi? Sezon finali nasıl? Sonuç hüsran mı yoksa kayda değer bir sezon finali miydi? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası haberimiz de.

 

Sen Çal Kapımı Sezon Finali

     Kerem Bürsin ve Hande Erçil’in başrolünde olduğu Sen Çal Kapımı, Pazar günü ekrana gelen 39. Bölümü ile sezon finali yapmıştı. Gece geç saat yayınlanmasının yanı sıra, sezon finalinde yaşanan olaylar karşısında izleyenlerin şaşkınlıklarını gizleyemediği bir bölüm oldu.

    Sezon bölümünde; Serkan ve Eda, yaşanan tüm tehlikelere rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ediyorlar. Serkan, hastalığından kimseye bahsetmeyerek hayatını yaşamak isterken onda ki bu değişikliğe kimse bir anlam veremez.

 Bunun yanı sıra Eda ve Serkan sarı karavanlarında yeni bir yaşam tarzı deneyimliyorlar. Serkan’ın böyle bir karar alması ise Eda’nın kafasında soru işaretlerine sebep olur. Huzurlu ve sade bir yaşam sürdürmek isteyen çift, başlarına gelecek olan tehlikenin farkında bile değiller. Hatta başlarına gelen son olayın ardından Serkan’ın sırrı ortaya çıkıyor ve Eda her şeyi öğreniyor. Şimdiden izleyicisinde bir beklenti oluşturan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenilmeye başlandı bile.

 

Sen Çal Kapımı Yeni Sezon Ne Zaman?

Sezon finalinin ardından yeni sezonun gelip gelmeyeceği tartışılırken FOX TV, sosyal medyadan yaptığı #YenidenBuluşacağız etiketli paylaşımı ile dizinin yeni sezonun geleceğinin bilgisini verdi. Ancak net bir tarih verilmedi.

Sen Çal Kapımı Oyuncu Kadrosu

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda; Neslihan Yeldan, Sinan Albayrak, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa, Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan, Hakan Karahan, Sarp Can Köroğlu ve İlayda Çevik yer alıyor. MF Yapım’ın yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez yer alırken senaryosunu ile Ayşe Üner Kutlu hazırlıyor.

 

21-04-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar