RFS - Başakşehir Maçı Canlı İzle

RFS - Başakşehir Maçı Canlı İzle
UEFA Konferans Ligi’nde bu akşam temsilcimiz Medipol Başakşehir rakibi Letonya temsilcisi RFS ile saat 22.00’da başlayacak. Peki karşılaşma nasıl izlenir, işte cevabı!

Bu sezon Avrupa Ligi’nde oynadığı karşılaşmalarda adeta fırtına gibi esen temsilcimiz Başakşehir bu akşam UEFA Avrupa Ligi A Grubunda Letonya temsilcisi RFS ile üçüncü karşılaşmasına çıkacak. Saat 22.00’da başlayacak maç Letonya’nın başkenti Riga’daki Skonto stadında oynanacak. Şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda yoluna kayıpsız devam eden Medipol Başakşehir bu karşılaşmayı da kazanarak 3’te 3 yapma niyetinde. İlk iki maçında rakiplerini farklı yenerek toplamda 6 puan alan Medipol Başakşehir UEFA Avrupa Ligi A Grubunda lider durumda bulunuyor. Bu akşam saat 22.00’da oynanacak karşılaşma ise Exxen ve Tv 8,5’tan naklen yayınlanacak.

Başakşehir Destan Yazmaya Devam Etmek İstiyor

UEFA Avrupa Ligi A grubunda yer alan ve ülkemizi temsil eden temsilcimiz Medipol Başakşehir bu akşam grubundaki üçüncü karşılaşmasına çıkacak. Şu ana kadar oynadığı iki maçtan galip ayrılmayı başaran ve 6 puanla grubunda lider olan temsilcimiz bu akşam Grubundaki 3. Maçını Letonya temsilcisi RFS ile deplasmanda oynayacak. Türkiye Saati ile saat 22.00’da başlayacak maç Başkent Riga’daki Skonto Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Radu Petrescu yönetecek. Medipol Başakşehir grubundaki ilk maçında rakibini 4 – 0’la geçerken ikinci karşılaşmasında İtalyan Temsilci Fiorentina’yı ise 3 – 0’la geçmeyi başarmıştı. Yoluna kayıpsız devam eden Medipol Başakşehir’in bu akşam saat 22.00’da oynayacağı karşılaşma Exxen ve Tv 8,5’tan naklen verilecek ve RFS - Başakşehir maçı Tv 8,5’ten şifresiz olarak seyredilebilecek.

Başakşehir Hangi 11’le Sahaya Çıkacak?

UEFA Avrupa Ligi A Grubunda Letonya temsilcisi RFS ile karşılaşacak temsilcimiz Medipol Başakşehir teknik direktör Emre Belezoğlu olmadan sahaya çıkacak. Medipol Başakşehir’in sahaya çıkacağı 11’in Muhammed, Ömer Ali, Epureanu, Youssouf, Hasan Ali, Berkay, Biglia, Deniz Thaore, Serdar ve Okaka’dan oluşması bekleniyor. RFS’nin ise sahaya, Steinbors, Mares, Panic, Lipusce, Vlalukin, Kaspars, Emerson, Saric, Diomande, Varslavans, Friesenbichler 11’iyle çıkacak. Öbür taraftan temsilcimiz Letonya’ya üç eksikle gidiyor ve aynı zamanda teknik direktör Emre Belezoğlu’da gribe yakalanması sebebiyle Letonya’ya takımının başında gidemedi. Bu akşam saat 22.00’da oynanacak UEFA Avrupa Ligi’ndeki RFS – Başakşehir karşılaşması Tv 8,5’tan şifresi olarak yayınlanacak.

06-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar