Ünlü Oyuncu Açelya Topaloğlu Tiyatro Kurdu

Ünlü Oyuncu Açelya Topaloğlu Tiyatro Kurdu
Güldür Güldür Show’un ünlü ve güzel yıldız oyuncularından Açelya Topaloğlu ve cast direktörü Asiye Değirmenci A² Tiyatro adında bir tiyatro kurdu.

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan ve özellikle Güldür Güldür Show’la seyircinin çok yakından tanıdığı başarılı ve güzel oyunculardan Açelya Topaloğlu sürpriz bir karara imza atarak büyük bir projenin içine girdi. Yer aldığı projelerdeki başarısı ve sempatik tavırlarıyla seyirciyi cezbeden ve yer aldığı projelerinde de üst düzey performans sergileyen güzel oyuncu cast direktörü Asiye Değirmenci birlikte bir tiyatro kurdu. İkilinin kurduğu A² adlı tiyatro sektörde oldukça heyecan yarattı. Oyuncuların her zaman yer almak istediği ancak riskli olduğu ve çok fazla seyirci gelmediğini düşündükleri için sadece bir arzu olarak kalan tiyatro oyunları son yıllarda kapalı gişe oynanmaya başladı. Bu durum Türk Tiyatrosu için yeni bir başlangıç olarak görülürken pek çok tiyatro da yeni oyunlar sahneleniyor. Ünlü oyuncu Açelya Topaloğlu ve Cast direktörü Asiye Değirmenci’nin kurduğu A² Tiyatro’da da ilk oyunun provaları yapılmaya başlandı.

A² Tiyatro Kuruldu İlk Oyun Provaları başladı

Ünlü ve güzel oyuncu Açelya Topaloğlu ile Asiye Değirmenci’nin kurduğu A² Tiyatro çalışmalarına heyecanla ve hızlı başladı. Tiyatroda sahnelenecek ilk oyunun ise Shakespeare’nin Kadınları adlı oyun olduğu öğrenildi. Eylül ayında provalarına başlanan oyunun yeni yılda sahnelenmeye başlanacağı öğrenildi. Oyuncu Melis Aksoy yazıp yönetirken kadroda ise ünlü isimlerin yer aldığı öğrenildi. Oldukça heyecan uyandıran ve cüretkar bir davranış olarak değerlendirilen bu çalışmanın başarılı olacağından emin olan ünlü oyuncu Açelya Topaloğlu şimdilerde bütün zamanını A² Tiyatro için harcıyor. İlk oyunun oldukça etkili olacağı ve seyirciyi tiyatroya çekmesi bekleniyor.

Açelya Topaloğlu Kimdir?

Son dönende pek çok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu Açelya Topaloğlu 19 Kasım 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar vererek bu konuda eğitimler almaya başlamış ve ardından setlerde ve tiyatro sahnelerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

·         Beni Seviyorum

·         Arkadaşlar Arasında

·         Damat Takımı

·         Öldür Beni Sevgilim

·         Cinayet Süsü

·         Nalan

·         Aşk Yakar

·         Arka Sokaklar

·         Gece Sularında İstanbul

·         Eve Düşen Yıldırım

·         Kaçak Gelinler

·         İnadına Aşk

·         Meryem

·         Darısı Başımıza

·         Sihirli Annem

·         Güldür Güldür Show ve

·         Sersefil Müzikali yer almaktadır.

06-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar