Sivasspor - Ballkani  Maçı Canlı İzle

Sivasspor - Ballkani  Maçı Canlı İzle
UEFA Konferans Ligi’nde bu akşam 3. Maçlar oynanacak. Temsilcimiz Sivasspor’un rakibi Ballkani ile mücadelesi saat 19.45’te başlayacak. Peki karşılaşma nasıl izlenir, işte cevabı!

Ülkemizden takımların da katıldığı uluslararası müsabakalardaki karşılaşmalar hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden güçlü takımların kupayı kaldırmak için mücadele ettiği UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden ve şu ana kadar oynadığı iki karşılaşmada 4 puan toplayarak grubunda 2. Sırada yer alan Sivasspor ile Kosova temsilcisi Ballkani bu akşam karşı karşıya gelecek. Gruplarda 3. karşılaşmalarının oynanacağı ligde temsilcimiz Sivasspor ilk sıraya yerleşebilmek ve bir üst tura yükselebilmek için mücadele ediyor. Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Sivasspor her ne kadar UEFA Konferans Ligi’nde başarılı karşılaşmalar ortaya koysa da ülkemizde Süper Lig’de son sıralarda yer alarak taraftarlarını üzüyor. Bu akşam saat 19.45’te oynanacak Konferans Ligi mücadelesi ise hem internet yayın platformu Exxen’den hem de Tv 8,5’tan naklen yayınlanacak.

Sivasspor - Ballkani  Maçı Nasıl İzlenir?

Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden ve ilk iki maçta başarılı karşılaşmalar ortaya koyarak 4 puan toplayan ve grubunda 2. Sırada olan Sivasspor bugüne kadar Avrupa Kupalarında 24 karşılaşma oynadı. Bugün 19.45’te Ballkani ile oynayacağı karşılaşma temsilcimizin 25. Karşılaşması olacak. Maç internet yayın kanalı Exxen ve Tv 8,5 tarafından naklen verilecek. Tv 8,5 maçı canlı ve şifresiz yayınlayacak. UEFA Konferans Ligi’nde G Grubunda yer alan temsilcimiz Sivasspor bu akşam gruplardaki 3. Karşılaşmasına çıkacak. Maç saat 19.45’te Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak ve maçı İspanyol Hakem Jose Luis Munuera yönetecek.

Sivasspor üç Puanın Peşinde

UEFA Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Sivasspor bugün sahaya üç puan sloganıyla çıkıyor. Şu ana kadar 4 puan toplayan temsilcimiz 3 puan alarak gruplardaki yerini sağlama almaya ve 7 puana yükselmeye çalışacak. Sivasspor’un 19.45’teki karşılaşmada muhtemel on birini ise, Ali Şaşal Vural, Uğur, Appindangoye, Goutas, Robin, Gradel, Sabi’A, Erdoğan, Ulvestad, Keita ve Yatabare oluşturacak. Kosova temsilcisi Ballkani ise sahaya, Frasheri, Thaçi, Dellova, Sinani, Jashanica, Thaqi, Emerllahu, Gripshi, Korenica, Rrahmani ve Krasniqi 11’iyle çıkacak. UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak Sivasspor – Balkani karşılaşması saat 19.45’te Tv 8,5’te şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

06-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar