Ruhumuzda İz Bırakan Dizi Müziklerini Yapan Alpay Göltekin Vefat Etti!

Ruhumuzda İz Bırakan Dizi Müziklerini Yapan Alpay Göltekin Vefat Etti!
Poyraz Karayel, Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman gibi pek çok reytingi yüksek yapımın müziklerini yapan Müzisyen Alpay Göltekin hayatını kaybetti. İşte detaylar!

Sevilen ve reytingi bol dizilerin müziklerini yapan ünlü müzisyen Alpay Göltekin hayatını kaybetti. Bu acı haber bir anda hem sosyal medya hem de dizi piyasasında şok etkisi yaratırken ünlü müzisyenin vefat haberini Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi reytingi bol yapımların yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından duyurdu. Dizi dünyasını bir anda derin üzüntüye boğan Alpay Göltekin’in bir süredir beynindeki tümör sebebiyle tedavi gördüğü öğrenildi. 48 yaşında hayata veda eden ünlü ve başarılı müzisyen Alpay Göltekin seyircinin çok sevdiği ve reytingi yüksek pek çok yapımın müziklerini yapmıştı. Vefat haberinin ardından sosyal medyada ünlü müzisyenle ilgili pek çok yorum ve başsağlığı mesajları yayınlanmaya başladı. İşte detaylar!

Alpay Göltekin Vefat Etti!

Kiralık Aşk, Poyraz Karayel, Diriliş Ertuğrul, savaşçı, Kuruluş Osman Mehmetçik Kutulamare gibi pek çok yapımın müziklerini yapan ünlü müzisyen Alpay Göltekin bugün hayatını kaybetti. Bir süredir beynindeki tümör sebebiyle yoğun bakımda tedavi gören Göltekin’in vefat haberini Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından paylaştı. Bozdağ paylaşımında “Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Aşkın Yolculuğu Yunus Emre ve Mehmetçik Kutulamare projelerimize müziğiyle ruh katan Alpay Göltekin’i ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda oyuncu Zeki Alasya’nın müzisyen kızı Zeynep Alasya’nın da eşi olan Göltekin 48 yaşında hayata veda etti.

Alpay Göltekin Kimdir?

48 yaşında beynindeki tümör sebebiyle hayatını kaybeden başarılı müzisyen Alpay Göltekin 2 Nisan 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Öğrenim hayatının ardından müzik yapmaya başlayan Alpay Göltekin 2002 yılından itibaren 2 yıl süresince Melih Kibar’ın müzikal asistanlığını yapmıştır. Göltekin 2004 yılından itibaren serbest çalışmaya başlamış ve çeşitli prodüksiyon firmaları, ajanslar ve televizyonlar için spot müzikler hazırlamıştır. Daha sonra kendisi gibi müzisyen eşi Zeki Alasya’nın kızı Zeynep Alaska ile birlikte çalışmalarına devam etmiştir. Dizi piyasasında pek çok dizinin müziklerini yapan Göltekin özellikle Poyraz karayel, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi reytingi yüksek dizilerin müziklerini yapmıştır. 48 yaşında hayata veda eden Alpay Göltekin’e bizde canlitv.com ailesi olarak Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

11-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar