Usta oyuncu Aldatmak dizisine dahil oldu

Usta oyuncu Aldatmak dizisine dahil oldu
Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan başarılı diizler arasında yer alan Aldatmak Dizsinin kadrosuna başarılı oyuncu Özlem Tokaslan dahil oldu.

Bu sezon Atv ekranlarında başlayan ve Perşembe akşamları seyirciyle buluşan reytingi yüksek dizilerden Aldatmak dizisi Tims & B Yapım tarafından hazırlanıyor. Yıldız Tunç tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Şu ana kadar oldukça iyi bir reyting grafiği çizen dizinin kadrosunda ise Vahide Gördüm ve Ercan Kesal gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin kadrosuna son olarak ise başarılı ve dizilerin aranılan isimlerinden olan Özlem Tokaslan dahil oldu. Perşembe akşamları yayınlanan diziye Özlem Tokaslan İlknur Gülsoy karakteri olarak 18. Bölümle birlikte katılacak. Çekimlere katılan oyuncunun dizide canlandıracağı karakterin özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Özlem Tokaslan Aldatmak Dizisinde

Türk dizi ve sinema filmlerinin aranılan ve başarılı oyuncularından biri olan Özlem Tokaslan’ın yeni projesi belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu halen Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bir hakimin işi ve ailesi arasında kalan hikayesinin anlatıldığı Aldatmak dizisine İlknur Gülsoy olarak dahil oldu. Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncuları arasında Vahide Gördüm, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Feyza sevil Güngör, Defne Samyeli, Cem Sürgit, Meltem Baytok gibi isimler yer alıyor. Dizinin kadrosuna katılan Özlem Tokaslan’ın diziye nasıl bir hareketlilik getireceği ise merakla bekleniyor. Başarılı oyuncunun dizide 18. Bölümle birlikte yer alacağı ve seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Özlem Tokaslan Yapımları Neler?

Son olarak Kusursuz Kiracı dizisinde rol alan ve dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen ve aranılan oyuncularından Özlem Tokaslan 13 Kasım 1973 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Kusursuz Kiracı, Modern Kadın, Mevlana, Kanunsuz Topraklar, Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü, Tutunamayanlar, Erkenci Kuş, Bütün Saadetler Mümkündür, Ufak Tefek Cinayetler, No: 309, Dedemin Fişi, Görümce, Güzel Köylü, Dila Hanın, Zehirli Sarmaşık, Ömre Bedel ve Hakkını Helal Et bulunmaktadır.

15-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar