Sıfırıncı Gün dizisinde sürpriz ayrılık

Sıfırıncı Gün dizisinde sürpriz ayrılık
Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan ve ilk üç bölümü ekrana gelen Sıfırıncı Gün dizisinden beklenmeyen bir ayrılık haberi geldi.

Acun Medya tarafından hazırlanan ve Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Sıfırıncı Gün dizisinin yayınlanacak dördüncü bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşanacak. Oldukça güçlü ve genç bir kadrodan oluşan oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri çeken dizide geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliği yaşanmış ve dizinin yönetmen koltuğuna Süleyman Mert Özdemir’in yerine M. Çağatay Tozun oturmuştu. Engin Öztürk, Yiğit Özşener ve Aybüke Pusat gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda yer alan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan oyuncu Savaş Özdemir, Sırtlan adında bir karaktere hayat veriyordu. Ancak dizide rol alan ünlü ismin dizinin yayınlanacak 4. Bölümüyle birlikte diziye veda edeceği öğrenildi. Oyuncunun diziden neden ayrıldığı bilinmezken yapım şirketi ve oyuncudan da konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Sıfırın Gün’ün Sırtlan’ı Veda Ediyor

Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve polisiye ve macera türünde ele alınan yeni dizi Sıfırıncı Gün dizisi Acun Medya tarafından hazırlanıyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosunda Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Damla Colbay, Ali Sürmeli, Sarp Akkaya ve Engin Öztürk gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin kadrosunda Makedonya’dan gelen Sırtlan karakterine hayat veren usta oyuncu savaş Özdemir’in dördüncü bölümle birlikte yapım şirketiyle anlaşarak diziye veda edeceği öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre usta oyuncunun diziden neden ayrıldığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Dizide etkili bir karaktere hayat veren oyuncunun diziden ayrılacağı bölümün ve sahnenin çok konuşulacağı belirtildi. Şu ana kadar 3 bölüm yayınlanan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi kanalın reyting beklediği yapımlar arasında yer alıyor.

Sıfırıncı Gün Konusu Ne?

Acun Medya tarafından Tv 8 için hazırlanan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen polisiye – suç ve Macera türündeki yeni dizi Sıfırıncı Gün dizisinde suç örgütleriyle mücadele eden bir polisin ve çevresindeki karakterlerin hikayeleri konu ediliyor. Özel bir ekip olarak kurulan ve tamamen uluslararası suç örgütlerine odaklanan ekibin yaşayacakları ve Sıfırıncı gün adını verdikleri olayla tüm hayatlarının değişmesi ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan ilk üç bölümünde ne yazık ki kanal diziden beklediği reytingi alamadı. Yayınlanan ilk üç bölüm ilk 10 içine dahi giremezken her bölüm daha da geriye giden reytingler kanalı ve yapım şirketini kaygılandırmaya başladı.

15-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar