Sabahın Sultanı neden yok? Seda Sayan Covid mi oldu?

Sabahın Sultanı neden yok? Seda Sayan Covid mi oldu?
Sevilen sabah programı Sabahın Sultanı neden yayınlanmadı? Seda Sayan'ın sunduğu program neden yok? Seda Sayan Covid mi oldu? İşte tüm merak edilenler…

Koronavirüs (Covid-19) salgını mutasyona uğrayarak devam ediyor. Türkiye'de vaka sayıları artarken başta dizi setleri olmak üzere birçok yerden Covid haberleri geliyor. Ekranın sevilen isimleri ve ünlüler de bir bir Covid-19 virüsüne yakalanıyor. Ünlü sanatçı Seda Sayan da bugünkü programına katılmadı. Star Tv'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının bu sabah yeni bölümü yayınlanmadı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının takipçileri yeni bölümün neden yayınlanmadığını merak ederken programın sosyal medya hesabından açıklama geldi. Sabahın Sultanı neden yok? Seda Sayan Covid mi oldu?

Seda Sayan koronavirüse mi yakalandı?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümlerine ara verildiği açıklandı. Star Tv ekranında yayınlanan program sevilen isim Seda Sayan tarafından sunuluyordu. Sabahın Sultanı Seda Sayan hafta içi her gün ekrana geliyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan 3 Ocak Pazartesi günü canlı yayınlanmadı. Seyircinin merak ettiği gelişmenin nedeni kısa süre sonra anlaşıldı. Programın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Global Medya'nın da etiketiyle yapılan açıklamada programa 'sağlık arası' verildiği belirtildi. Açıklamda, "Değerli izleyicilerimiz, hafta içi her gün yayınlanan programımız Sabahın Sultanı Seda Sayan'a kısa bir sağlık arası veriyoruz. Canlı yayınımız çok kısa bir süre sonra kaldığı yerden devam edecek" ifadeleri kullanıldı. Kulise yansıyan bilgilere göre ise Seda Sayan'ın koronavirüse yakalandığı, bu nedenle programa ara verildiği iddia edildi.  

Seda Sayan'dan koronavirüs açıklaması

Sabahın Sultanı Seda Sayan programını sunan ünlü sanatçı Seda Sayan da koronavirüse yakalananlar arasına mı girdi? Seda Sayan'ın yılbaşı programında koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan yılbaşında Bakırköy'de bir mekanda sahne almıştı. Yeni yılda sağlık dileyen Seda Sayan 2022'nin ilk günlerinde koronavirüs şoku mu yaşıyor? Sabahın Sultanı Seda Sayan programı da bu nedenle canlı olarak yayınlanmıyor. Seda Sayan bu iddialar üzerine sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Programın açıklamasını paylaşan Seda Sayan, "Benimle alakası yok ama ben de dikkat etmek zorundayım" ifadelerini kullandı.

03-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar