Seda Sayan’ın estetik ameliyat aşkı bayram bile dinlemiyor

Seda Sayan’ın estetik ameliyat aşkı bayram bile dinlemiyor
Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Lolita olacağım” diyen sanatçının artık estetik bağımlısı olmasından korkuluyor.

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’ın estetik aşkı dur durak bilmiyor. 60 yaşındaki Sayan bu sefer de herkesin tatil yaptığı, büyüklerini ziyaret ettiği bayram tatilini bile estetik ameliyatı için fırsat bildi. Süperstar Ajda Pekkan’ın estetik ameliyatlarını geride bırakmayı kafaya koymuş gibi görünen ünlü şarkıcı bu sefer yüzünün alt kısımlarını ve gıdısını gerdirmek için estetik yaptırdı.

Seda Sayan’ın estetik ameliyat aşkı bayram bile dinlemiyor

Ramazan Bayramı’ndaki izin günlerini lolita lift olarak bilinen alt yüz ve gıdı estetik operasyonları ile değerlendiren Seda Sayan sosyal medya hesabından son estetik operasyonları ile ilgili takipçilerini bilgilendirdi. Önceki haftalarda Fransız Askısı ile yüzünü gerdiren ve magazin gündeminde çokça tartışılan ünlü sanatçı bayram gününde doktorunun kapısını çalarak estetiğe devam dedi.Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Lolita olacağım” diyen sanatçının artık estetik bağımlısı olmasından korkuluyor. Zira ünlü sanatçı hep incecik kalayım ve cildim hep gergin kalsın diye estetik ameliyatlara cesurane karar verebiliyor. Bu da sevenlerini tedirgin ediyor.

Daha önce Barbie Bebek Estetik Operasyonu geçirmişti

60 yaşındaki Seda Sayan geçtiğimiz haftalarda yine durmamış ve bacaklarına “Barbie Bebek Estetiği” denilen bir estetik daha yaptırmıştı. İp incecik bacaklarıyla hayranlarının dikkatini çeken Sayan yaptırdığı bütün estetik operasyonları da sosyal medya üzerinden paylaşmayı da ihmal etmiyor. Kendine yaptırdığı estetik ameliyatlarla yetinmeyen Seda Sayan önceki haftalarda da Safiye Soyman’ı estetik ameliyat olmaya ikna etmişti.

Safiye Soyman’ı da estetik ameliyatı olmaya ikna etmişti

Seda Sayan’ın ısrarı üzerine boyun gerdirme ameliyatı olan Safiye Soyman bu ameliyat hakkında  ameliyat olduktan sonra “Birkaç gün önce boyun gerdirme ameliyatı oldum. Gerçekten çok güzel oldu. Acısız, sızısız lokal anestezi ile muhteşem oldu çok gıdıklıydım ben. İki buçuk saat sürdü bu arada Seda Sayan kankam baskın yaptı merak etti o da çok beğendi" ifadelerini kullanmıştı. Safiye Soyman’ı cerrahi operasyon esnasında yalnız bırakmayan Seda Sayan da “Güzelliğimize güzellik katıyoruz. Doyamıyoruz güzelleşmeye “ şeklindeki paylaşımıyla Soyman’ı desteklediğini belirtmişti. Aynı şekilde Soyman’ın paylaşımına da duyarsız kalmayan Sayan “Maşallah çok güzel oldu” diyerek psikolojik olarak kankam dediği Safiye Soyman’ı yalnız bırakmadığını herkeslere göstermişti.

23-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar