Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Sevilen dizi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü merakla bekleniyor. Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

TRT1'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? Ekranın sevilen yapımlarından biri olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin takipçileri 3 Ocak Pazartesi akşamı dizinin yeni bölümünü izleyemedi. TRT1'de yayınlanan dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken seyirciyi üzen bir gelişme daha yaşandı. Fenomenleşen dizi Alparslan Büyük Selçuklu 3 Ocak Pazartesi ekrana gelmedi. Alparslan Büyük Selçuklu takipçileri ise bunun nedenini sorguluyor. TRT1 yayın akışında da yer almayan Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Yılbaşı programları nedeniyle birçok dizinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Farklı kanallarda birçok yapım dizilerin yeni bölümlerine yılbaşı arası verdi. TRT1'de yayınlanan dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu da bu yapımlar arasındaydı. Alparslan Büyük Selçuklu 3 Ocak pazartesi ekrana gelecek mi sorusu bütün hafta boyunca merak edildi. İlgiyle izlenen Alparslan Büyük Selçuklu 3 Ocak Pazartesi yayınlanmadı. TRT1 yayın akışında da olmayan dizinin yeni bölümü yılbaşı nedeniyle ekrana gelmedi. Alparslan Büyük Selçuklu seyircisi şimdi de dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. TRT1'den ve yapım şirketinden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Fakat Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 10 Ocak'ta yeni bölümleriyle yeniden ekranda olması bekleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu 9. Bölüm hangi gün yayınlanacak?

Sevilen dizi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı. Seyircinin merakla beklediği Alparslan Büyük Selçuklu 9. Bölümün 10 Ocak Pazartesi ekranda olması bekleniyor. Ekranın reyting rekortmeni dizilerinden olan Alparslan Büyük Selçuklu 8. Bölüm yayınlanmıştı. Alparslan Büyük Selçuklu 3 Ocak Pazartesi ekrana gelmedi. Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un barolde olduğu dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu kaldığı yerden devam edecek. Oyuncuları, senaryosu ve heyecan dolu sahneleriyle seyircinin dikkatini çeken Alparslan Büyük Selçuklu 9. Bölüm 10 Ocak'ta seyirciyle buluşacak. Alparslan: Büyük Selçuklu seyircisi ise merakla yeni bölümü bekliyor. Alparslan Büyük Selçuklu pazartesi akşamları TRT1 ekranından yayınlanıyor.

03-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar