Sabriye: Survivor umrumda değil

Sabriye: Survivor umrumda değil
Survivor'da Sabriye ortalığı karıştırdı. Sabriye ile Berna arasında yaşana gerginlik sonrası Sabriye'nin söyledikleri ortalığı karıştırdı. Alp Kırşan'ın da gerginliğini gizleyemediği yarışmada yaşananlar izleyiciyi şaşırtı.

Survivorödül oyununun ardından çıkan gerginlikte Sabriye ve Berna ortamı oldukça gerdi. Seromoni alanını terkeden Sabriye, Alp Kırşan'ın da gerilmesine neden oldu. Alp Kırşan'ın da gerginliğini gizleyemediği yarışmada yaşananlar izleyiciyi şaşırtı. Survivor'da Sabriye ortalığı karıştırdı. Sabriye ile Berna arasında yaşana  gerginlik sonrası Sabriye'nin söyledikleri ortalığı karıştırdı. 

Yaşanan olayda Alp Kırşan, "Bunca yıldır Survivor'ın içindeyim, hiç böyle bir şey görmemiştim!" dedi. Bunun üzerine Sabriye 'Bana ne? Umrumda değil Survivor' dedi.

Sabriye: Umrumda Değil Survivor

Survivor'da çekişmeli geçen mücadelenin ardından ödül oyununu gönüllüler 10-6 kazandılar. Oyunu kaybeden ünlüler oldukça üzgündüler. Sözü yarışmacılara veren Alp Kırşan, sözün Berna'ya gelmesiyle olanlar oldu. Sözlerine sinirli bir şekilde devam eden Berna'ya daha fazla tahammül edemeyen Sabriye yerinden kalkarak yürümeye başladı. Bunun üzerine Berna ise, 'Sen bence bavulunu topla direkt git' dedi.  Alp Kırşan'da "Bunca yıldır Survivor'ın içindeyim, hiç böyle bir şey görmemiştim!" dedi. Sabriye ise olanların üzerine 'Bana ne? Umrumda değil Survivor' dedi.

 

10-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar