Burcu Kara Hakim Dizisiyle Anlaştı

Burcu Kara Hakim Dizisiyle Anlaştı
Atv ekranları için hazırlanan yeni dizi Hakim’in kadrosuna genç ve güzel oyuncu Burcu Kara’da dahil oldu. Dizinin çekimleri ise bugün başladı.

Limon Film tarafından Atv için Your Honor adlı ABD dizisinden uyarlanan Hakim bu günlerde dizi sektöründe en çok konuşulan ve merak edilen yapımların başında geliyor. Castından hikayesine kadar pek çok alanda merak uyandıran dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım fragmanı da oldukça dikkat çekmiş ve seyirci ve dizi otoritelerinden tam puan almıştı. Hemen her gün castına yeni bir oyuncunun dahil olduğu dizi aynı zamanda geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu ve Uğur Yücel ve Yurdaer Okur gibi dev isimlerin bulunduğu dizinin kadrosuna yine büyük ve şöhretli bir oyuncu daha katıldı. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ve senaryo seçiminde titiz olmasıyla tanınan başarılı ve güzel oyuncu Burcu Kara’da Hakim’in castına dahil oldu. Güzel oyuncunun dizide polis karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Burcu Kara Ekranlara Dönüyor

Bugün sete çıkarak motor diyen ve seyirci tarafından merakla beklenen yeni dizi Hakim’in kadrosuna güzel ve başarılı oyuncu Burcu Kara dahil oldu. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan oyuncunun Hakim’in senaryosunu okuduktan sonra diziyi kabul ettiği öğrenildi. Senaryo konusunda seçiciliği ile bilinen oyuncunun dizide polis karakterine hayat vereceği öğrenildi. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizi bugün sete çıktı ve çekimlere başladı. Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Eslem Akar, Fatih Berk Şahin, Gökçen Gökçebağ, Hakan Yufgacıgil ve Gülsen Tuncer yer alıyor. Dizinin çok yakın bir zamanda Atv’de ekrana gelmesi bekleniyor.

Burcu Kara Kimdir?

Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Kara 1 Mart 1980 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan güzel oyuncu daha sonra yerel televizyon kanallarında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Ardından ulusal kanallara geçen Burcu Kara oyunculuk yapmaya karar vererek bu konuda dersler almıştır. İlk kez Haziran Gecesi adlı dizide rol alan güzel oyuncu daha sonra pek çok yapımda yer almıştır. Burcu Kara’nın rol aldığı yapımlar arasında;

·         Haziran Gecesi

·         Elveda Derken

·         İpsiz Recep

·         Kirli Beyaz

·         Tozlu Yollar

·         Tatar Ramazan

·         Milat

·         Keşke Hiç Büyümeseydik

·         Kırmızı Oda

·         O Şimdi Mahkum

·         Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

·         Romantik Komedi

·         Şuursuz Aşk, bulunmaktadır.

11-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar