Nebahat Çehre’den Uğur Yücel’e Cevap

Nebahat Çehre’den Uğur Yücel’e Cevap
Geçtiğimiz günlerde meslektaşları hakkındaki bazı ifadeleri çokça eleştirilen usta oyuncu Uğur Yücel’e bir cevap da ünlü ve usta oyuncu Nebahat Çehre’den geldi.

Magazin dünyası yepyeni taptaze bir polemik konusuyla daha okuyucu kitlesinin karşısına çıkıyor. Usta oyuncu Uğur Yücel geçtiğimiz günlerde bir Hakan Gence’ye verdiği röportajda aşk hayatı ve genç oyuncularla ilgili konuşmuş ve bazı ifadeleri sosyal medya ve magazin basınında günden olmuştu. Bugün İstanbul Ak Merkez’de magazin muhabirlerce görüntülenen ve muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ünlü ve usta oyuncu Nebahat Çehre sorulan sorular üzerine uğur Yücel’in sözleriyle ilgili konuştu ve usta oyuncuya cevap verdi. Nebahat Çehre özellikle Uğur Yücel’in “yaratık” ve “45 yaş üstü kadınlar” ifadelerine değinerek usta oyuncuya serzenişte bulundu. Nebahat Çehre Uğur Yücel için “uzayda mı yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Uğur Yücel Uzayda mı Yaşıyor?

Usta oyuncu Nebahat Çehre, yine kendisi gibi oyuncu olan meslektaşı Uğur Yücel’in “kimi yaratıklarla aynı işi yapıyor olmak tuhaf değil mli” ve “yaratık” ifadeleriyle “45 yaş üstüne burun kıvırıyorum” ifadelerini eleştirdi. Nebahat Çehre “Uğur uzayda mı yaşıyor? Kendisini uzayda falan zannetti galiba. Yaratık kelimesi çok ağır olmuş. Benden bir şey istiyorlarsa seve seve yaparım. Gençlere kapı açmak lazım. Biz genç değiliz, ben gençlerle hep saygı ve sevgi çerçevesinde çalıştım. Sen karşındaki kişileri yaratık olarak görüyorsan o kişilerle olan teklifleri kabul etmezsin olur biter. Yolu açık olsun ne diyeyim” ifadelerini kullandı. Ayrıca Nebahat Çehre Uğur Yücel’in 45 yaş üstü kadınlara burun kıvırıyorum” sözlerini de eleştirerek “bu sözleri tamamen kadına saygısızlık” ifadelerini kullandı.

Uğur Yücel Ne Demişti?

Geçtiğimiz günlerde Hakan Gence’ye verdiği röportajda usta oyuncu Uğur Yücel pek çok konuda açıklamalarda bulunmuştu. Özellikle meslektaşları ve kadınlarla ilgili sözleri çok tepki görmüştü. Uğur Yücel meslektaşlarıyla ilgili olarak “kimi tipler var. Ne oynadıklarını anlayamıyorum. Kazandıklarını duyunca şaşırıyorum. Sonuçta kimi yaratıklarla aynı işi yapıyor olmak tuhaf değil mi” derken kadınlarla ilgilide “kadın 45 yaşında diyorlar. Burun büküyorum. 35’ten yukarı kullanım kılavuzu istiyorum. TC. Kimlik soruyorum, aşı karnesi, sağlık raporu… Benimkileri de masaya koyarak tabi. Yatakta aniden paket olursak sorumluluk ona kalmasın” ifadelerini kullanmıştı. Uğur Yücel’in bu ifadeleri uzun süre tartışılmıştı.

12-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar