Sadakatsiz dizisinin yayın tarihi belli oldu

Sadakatsiz dizisinin yayın tarihi belli oldu
Sadakatsiz dizisinin ekibi üç aylık aradan sonra tüm ekip dinlenmiş bir şekilde 1 Eylülden itibaren yeniden sete çıkıyor.

Sadakatsiz dizisinin, yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi tarafından kaleme alınan  Kanal D ekranlarında izlediğimiz  dram ve psikolojik gerilim türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanmıştır.

Kanal D ekranlarında izleyicisini kendine bağlamayı başarmış ilk sezon çok beğenilerek izlenen Sadakatsiz dizisi için yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizi Haziran başında sezon finali yapmıştı.

Dizi ekibinde set hazırlıkları başlıyor. Yaklaşık 3 aylık aradan sonra Sadakatsiz ekibi dinlenmiş olarak yeniden sete çıkacak. Dizinin çekimlerine 1 Eylül tarihinde başlanması kararı alındı. Sadakatsiz ’in ikinci sezon başlama tarihi olarak ise 15 Eylül Çarşamba gününün düşünüldüğünü gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Habere göre ilk sezon ki gibi aynı günde yayında olması bekleniyor.

Eylül ayı itibari ile birlikte diziler arasındaki rekabet yeniden başlayacak. Muhtemelen Kuruluş Osman dizisinin Ekim ayında üçüncü sezonu ile başlaması ile birlikte Sadakatsiz ile reyting yarışında olacak. Diziler arası reytingde neler olacağını göreceğiz.

Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikâyesi ile sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük ilgi görmeye başladı. En son İspanya’ya satılan dizinin yurt dışı dönüşlerinin de olumlu olması ikinci sezonu daha da önemli yaptı. Dizi de ikinci sezon neler olacağı merak ediliyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in rol aldığı sadakatsiz dizinde bakalım ikinci sezonunda yine izleyici ilgisi aynı şekilde devam edecek mi? Bu durumu biraz da yeni senaryo belirleyecek. Hikâyenin gidişatı dizinin reytinglerini de etkileyecektir. İlk sezon da reytinglere imza atan Sadakatsiz dizisi aynı şekilde devam etmesi bekleniyor.

Sadakatsiz dizisi 15 Eylül Çarşamba günü seyircisi ile buluşacak. Hikayede izleyenleri neler beklediği merak konusu oldu.

Dizinin sezon finalinde yaşananlar; Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor! Asya ve Derine ne olacak?

25-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar