Sadakatsiz kadrosuna yeni bir isim daha katıldı

Sadakatsiz kadrosuna yeni bir isim daha katıldı
Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Sadakatsiz'in kadrosu genişliyor. Sadakatsiz kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. İşte o isim!

Sadakatsiz dizisi son günlerin en çok izlenen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Sevilen dizi oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Kanal D'de yayınlanan ve aldığı reytingle yüz güldüren Sadakatsiz kadrosu genişliyor. Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna en son Cemal Hünal katılmıştı. Sadakatsiz kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Ünlü oyuncu Aydan Taş Sadakatsiz dizisiyle seyirci karşına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu Aydan Taş Sadakatsiz dizisinde Didem karakterini canlandıracak.

Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal'dan sonra yeni bir isim daha

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi güçlü isimleri kadrosuna topluyor. Tv8'de yayınlanan Survivor'dan elenen oyuncu Cemal Hünal, Sadakatsiz kadrosuna katılmıştı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolde olduğu Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamları ekrana geliyor. Başarılı bir doktor olan Asya (Cansu Dere), yakışıklı ve anlayışlı eşi Volkan (Caner Cindoruk) ve oğlu Ali (Alp Akar) ile mutlu bir aileye sahiptir. Asya eşi Volkan'ın onu aldattığını anladığı ana kadar oldukça mutlu bir kadındır. Fakat yaşananlar onu çok farklı bir yola sürükleyecektir. Sadakatsiz dizisi bu hikayeyle ekrana yansımaya devam ediyor. Sadakatsiz'e yeni katılan isimler ise diziye renk katacak.

Sadakatsiz'e yeni karakter

Sadakatsiz dizisi son günlerde kadrosuna yeni katılan isimlerle gündemde. 24 Şubat'ta 19. Bölümle ekrana gelen Sadakatsiz'de Cemal Hünal yer almıştı. Oyuncu Aydan Taş da artık Sadakatsiz kadrosunda ekrana gelecek. Cemal Hünal'in Sinan karakteriyle rol aldığı Sadakatsiz'de Aydan Taş Didem karakterini canlandıracak. Sadakatsiz'e Cemal Hünal Asya'nın tıp fakültesini yarım bırakan arkadaşı olarak gelmişti.

Aydan Taş kimdir?

Sadakatsiz dizisine katılan son isimlerden olan Aydan Taş BKM oyuncusu olarak tanınmıştı. Eskişehir'de 1982 yılında doğan Taş, oyunculuğa tiyatroyla öğrencilik yıllarında başladı. Aydan Taş 2005 yılından beri BKM oyuncusu olarak dizi, film ve tiyatro oyunlarında yer alıyor. Aydan Taş'ın rol aldığı bazı diziler şöyle;

1995- Bir Demet Tiyatro

2006- Bebeğim

2008- Sınıf

2008- 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar

2014- Karadayı

2016- Hayat Şarkısı

2019- Hercai

24-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar