Sadakatsiz Ne Zaman Başlayacak

Sadakatsiz Ne Zaman Başlayacak
Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz ‘in yeni sezonu seyircileri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Tüm dizi takipçileri Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sadakatsiz 2. sezon fragmanı yayında mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. BBC'nin Doctor Foster dizisinden uyarlandığı bilinen Sadakatsiz'in başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen paylaşıyor. İşte dizinin yeni sezonu hakkında tüm merak edilenler..

Cansu Dere Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolleri paylaştığı Kanal D ekranlarının seyircisini kendine kilitleyen dizisi Sadakatsiz yayınlandığı ilk bölümden bu yana reyting rekorları kıran dizi sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicisini ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümleri ise seyirciler tarafından merakla bekleniyor. Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sadakatsiz 2. sezon fragmanı yayında mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte Sadakatsiz yeni sezonuna dair tüm detaylar...

SADAKATSİZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin yeni sezonun yaz sonunda Eylül-Ekim ayları gibi yeniden seyircisinin karşısına çıkması bekleniyor.

SADAKATSİZ YENİ SEZON FRAGMANI GELDİ Mİ?

Oyunculukları ile kendilerine hayran bırakan ekibi yeniden ekranlarda görmek isteyen izleyicileri fragman arayışında. Seyicisi tarafından İkinci sezonda neler yaşanacağını merak konusu. Fakat Sadakatsiz yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU

Cansu Dere’nin hayat verdiği karakter Asya'nın, Melis Sezenin canlandırdığı Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür.

Caner Cindoruk’un hayat verdiği karakter Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin'i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor! Yeni sezonda seyirciyi neler beklediği merak konusu. Dizinin ilk sezondaki gibi  reyting rekorları kırması bekleniyor.

 

13-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar