Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen'in oğlu da koronavirüse yakalandı

Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen'in oğlu da koronavirüse yakalandı
Koronavirüse yakalanan Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen'in yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncu Burak Sergen'in oğlu da koronavirüse yakalandı.

Koronavirüs salgını etkisini devam ettiriyor. Televizyon ve magazin dünyasından isimlerden de 'koronavirüse yakalandı' haberleri sıklaşmaya başladı. Başarılı emektar oyuncu Burak Sergen de sette fenalaşmış ve yapılan testler sonunda Covid- 19 testi pozitif çıkmıştı. Hastalığı ağır geçiren Burak Sergen'in yoğun bakımda tedavisi devam ederken ailesinden kötü bir haber daha geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burak Sergen'in oğlu Cansın'ın da koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Burak Sergen yoğun bakımda

Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin başrolleri paylaştığı Sadakatsiz dizisinde koronavirüs paniği yaşanıyordu. Kanal D'de yayınlanan Sadaktsiz dizisi setinde aniden fenalaşan Burak Sergen apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede koronavirüs teşhisi konulan Sergen, haftalardır yoğun bakımda. Burak Sergen'in nişanlısı bir açıklama yapmış ve Burak Sergen'in solunum güçlüğü sorununun devam ettiğini belirtmişti. Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Burak Bey'in iki kovid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır. Lütfen hassasiyet gösterip yanlış haberler paylaşmayınız. Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.

Sadakatsiz setinde koronavirüs vakaları

Sadakatsiz setinde fenalaşan Burak Sergen'in ardından sette farklı kişilerde de koronavirüs vakası çıktı. Sadakatsiz başrol oyuncularından Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar'ın da koronavirüs teslerinin pozitif olduğu öğrenildi. Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz setinde yaşanan vakalar dizinin yeni bölüm çekimlerinin yetişmemesiyle sonuçlanmıştı. Sadakatsiz ekibi sete ara vermişti. Yaşanan vakaların ardından oyuncular tedaviye başladı. Burak Sergen koronavirüsü yense de yaşadığı sorunlar devam ettiği için yoğun bakımda kalmaya devam ediyor. Öte yandan usta oyuncunun oğlu Cansın'ın da koronavirüse yakalanması aile bireylerini üzdü.

Usta oyuncu Burak Sergen Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıyordu. Usta oyuncu sette rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmıştı. Solunum güçlüğü çektiği için yoğun bakımda tedavisi devam eden Burak Sergen 11 Şubat 2019'da spikerlik ve sunuculuk eğitimi alan Nihan Ünsal'la nişanlanmıştı.

20-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar