Kâğıt Ev Dizi Oyuncuları Kim Kimdir?

Kâğıt Ev Dizi Oyuncuları Kim Kimdir?
Star TV'nin ekranlara ilk defa dün akşam gelen yeni dizisi Kâğıt Ev'in konusu ve kadrosunda ki oyuncuların hangi karakterleri canlandırdığına hep beraber bakalım.

      Star TV’nin yeni dizisi olan Kâğıt Ev, dün akşam itibari ile ekranlardaki yerini alarak izleyici karşısına çıktı. Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez, yapımcılığını Saner Ayatr ve yapıcı firma ise O3 Medya üstlenmiş durumda. Dizinin senaristlerinin kim oldukları hakkında ise bilgi sahibi değiliz. O zaman lafı daha fazla uzatmadan dizinin konusuna ve oyuncularına bir göz atalım.

Kâğıt Ev Dizisi Konusu

      Şuan ki gözlemlerimize göre dizinin hikâyesi oldukça ilgi çekici ve sürükleyici bir yapıya sahip. Dizinin ana konusunun tam ortasında yer alacak olan Fırtına ailesi; kendi hallerinde yaşayan, oldukça mutlu bir aile yapısına sahipler. Ancak bu mutlu aile tablosu bir anda yıkılır. Ailenin ‘Reis’i konumunda ki Cihan Fırtına, programlarına katıldığı ‘Suçlu Peşinde’nin yapımcısı olan Azra İnce’ye âşık olur ve karısı Aylin’i aldatır. Aylin ise başarılı bir avukat olmanın yanı sıra, 3 çocuğu ile ilgilenirken aldatıldığının farkına bile varmaz. Ancak Aylin’in kızı olan 16 yaşındaki Cemre durumu fark eder ve herkesten gizli bir şekilde bu olayın peşine düşer. Düşündüğü; babasının annesini aldattığını fark eden Cemre’nin tek hatası şüphelendiği kişinin yanlış kişi olmasıydı.

     Evlerinde çalışan Gülsüm’ün kızı olan İnci’yi gözüne kestiren Cemre, hızını alamaz ve aralarında çıkan arbede sonucu İnci hayatını kaybeder. Kızının ortadan kaybolmasının ardından onu arayama başlayan Gülsüm, Fırtına ailesinden yardım ister ve olaylarda buradan itibaren başlar. Dizi hakkında yeteri kadar bilgi verdiğimize göre şimdide dizide rol alan oyuncuları ve onların canlandırdıkları karakteri sizlerle paylaşalım.

Kâğıt Ev Dizisi Oyuncuları

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Can Nergis, Tuvana                 Türkay, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel, Nejat Uygur ve Helin Kandemir yer alıyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu Fırtına ailesinin babası olarak ‘Cihan’ karakterini canlandırırken, eşini ise ‘Aylin’ karakterine can veren Nur Fettahoğlu oynuyor. Fırtına ailesinin geriye kalan fertleri ise Cemre Fırtına (Helin Kandemir), Mert Fırtına (Nejat Uygur) ve Halil (Yaşar Uzel). Dizide Azra karakterini canlandıran isim Tuvana Türkay iken, Gülsüm karakterini ise Nihal Koldaş Canlandırıyor.

20-04-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar