Olgun Şimşek’in projesi belli oldu! Çağatay Ulusoy’la aynı dizide

Olgun Şimşek’in projesi belli oldu! Çağatay Ulusoy’la aynı dizide
Ünlü oyuncu Olgun Şimşek kararını verdi. Olgun Şimşek yeni bir proje için anlaşma sağladı. Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu dizinin kadrosuna Olgun Şimşek de katıldı.

Televizyon ekranları yeni dizilerle hareketleniyor. Sevilen sezon dizilerinin yanı sıra çok sayıda dizi de erken final yapmıştı. Yapım şirketleri ise yeni projeler için çalışıyor. Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Süslü Korkuluk dizisinin de kadrosu merak ediliyor. Çağatay Ulusoy'un başrol olarak yer aldığı Süsülü Korkuluk dizisine sevilen oyuncu Olgun Şimşek de katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un babasını Olgun Şimşek canlandıracak. Olgun Şimşek Süslü Korkuluk'ta hangi karakteri canlandıracak?

Süslü Korkuluk Olgun Şimşek hangi karakteri canlandıracak?

Tv8'de yayınlanması planlanan yeni dizi Süslü Korkuluk için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Süslü Korkuluk dizisinde Alina Boz ve Çağatay Ulusoy partner olarak yer alıyor. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak Olgun Şimşek dahil oldu. Olgun Şimşek ve Çağatay Ulusoy Süslü Korkuluk'ta baba oğul olarak yer alacak. Çağatay Ulusoy'un ünlü bir terziyi canlandıracağı Süslü Korkuluk dizisinde Olgun Şimşek Ulusoy'un çocuk zekasına sahip babasını canlandıracak. OGM Picture imzası taşıyan Süslü Korkuluk dizisi oldukça farklı bir senaryoyu ekrana taşıyacak. Dizide Çağatay Ulusoy'un kendisinden utandığı babasıyla ilişkisi ise dikkat çeken bir hikaye olarak ekrana gelecek.

Süslü Korkuluk konusu nedir?

Süslü Korkuluk dizisinde yetenekli oyuncular biraraya geliyor. Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Süslü Korkuluk dizisi Tv8 ekranından seyirciyle buluşacak. Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy gelinlik diktiği müşterisine aşık olacak ve olaylar bu şekilde ilerleyecek. Alina Boz'la partner olacak Çağatay Ulusoy oldukça farklı bir oyunculuk deneyimi yaşayacak. Başarılı oyuncuların yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinde çocuk zekalı bir babayı canlandıracak Olgun Şimşek'le anlaşma sağlandı. Süslü Korkuluk dizisi için ayrıca ünlü oyuncular Fatih Artman ve Salih Bademci ile de görüşmeler sürüyor. Ünlü isimler senaryoda bulunan kötü adam Dimitri karakteri için düşünülüyor. Tv8'in yeni dizisi Süslü Korkuluk için gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz…

28-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar