Sağlık Bakanlığından sonra Cem Yılmaz’a bir çağrı da İBB’den geldi

Sağlık Bakanlığından sonra Cem Yılmaz’a bir çağrı da İBB’den geldi
Son günlerde Sağlık Çalışanlarıyla ilgili çağrıda bulunan Cem Yılmaz’ın teklifi Sağlık Bakanı tarafından olumlu bulundu ve sıraya İstanbul Büyükşehir Belediyesi girdi.

Son günlerde üstlendiği sosyal projelerle adından söz ettirmeyi başaran Cem Yılmaz’a bir çağrı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Sağlık Bakanlığı’na yaptığı teklif olumlu bulunan Cem Yılmaz’a İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan çağrı herkes heyecanlandırırken sıradaki kurum ve kuruluş da merak ediliyor. İşte o çağrı ve yaşanan gelişmeler.

Sağlık Bakanlığından sonra Cem Yılmaz’a bir çağrı da İBB’den geldi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ne yapıp ediyor kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Sadece rol aldığı reklam veya filmlerle değil attığı her adımla verdiği bir mesajla milyonları etkiliyor. Son günlerde Sağlık Çalışanlarıyla ilgili çağrıda bulunan Cem Yılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenmiş ve olumlu cevap almıştı. Teklifi Sağlık Bakanı tarafından olumlu bulundan Cem Yılmaz için sıraya İstanbul Büyükşehir Belediyesi girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cem Yılmaz'ın tweet'ini alıntıladı ve bir çağrıda bulundu. İşte o çağrı. "Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde. Bu süreçte üstün gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın emrindeyiz"

 

Aslında neler oldu?

Dünyayı kasıp kavuran corona virüs hepimizi karantinaya sokarken ünlü komedyen Cem Yılmaz parlak zekasını kullanarak krizi fırsata çevirmeyi başardı. Bu süreçte en çok yıpranan sağlık çalışanlarına seslenerek onlar adına yapılacak her projede ücretsiz yer alacağını bildiren Cem Yılmaz, yapacağı şov ve gösterilerde sağlık çalışanlarına bedava bilet vereceğini müjdelemişti. Her fırsatta sağlık çalışanlarına verdiği destekle gündeme gelen Cem Yılmaz son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenmiş ve ona bir teklif de bulunmuştu. Çağrıya cevap veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü komedyenin sağlık çalışanları için düzenlenecek moral etkinliklerinde ücretsiz yer alabileceği teklifini onaylamıştı.

Sırada hangi kuruluş var?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın olumlu yanıt verdiği Cem Yılmaz'a bir çağrı da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cem Yılmaz'ın tweet'ini alıntılayarak “Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde. Bu süreçte üstün gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın emrindeyiz" mesajını yayınladı. Cem Yılmaz hayranları şimdi hangi kuruluşun ünlü komedyene çağrı da bulunacağını merak ediyor. Konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşamaya devam edeceğiz.

23-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar