Sahnede Fenalaşan Cem Yılmaz Korkuttu!

Sahnede Fenalaşan Cem Yılmaz Korkuttu!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz korkuttu! Sahnede Fenalaşan ve tansiyonu düştüğü açıklanan komedyen gösteriye ara verdi! Ünlü komedyen Cem Yılmaz şimdi nasıl? Detaylar haberimizde!

Cem Yılmaz hiç şüphesiz ve taraflı tarafsız herkesin kabul edeceği bir şekilde sahnelerin rakipsiz kralı. O sahneye çıkınca hiç birşey yapmasa bile yetiyor insanların kahkahalara boğulması için. Şovmenliğinin yanısıra, birçok filmede imza atan ünlü komedyen tek kişilik gösterilerine de devam ediyor. Geçtiğimiz gün yine gösteri için sahneye konuklarının karşısına çıkan Cem Yılmaz bu sefer herkesi korkuttu. Sahnede bir anda fenalaşan Cem yılmaz’ın bu durumu magazin gündemine bir anda bomba gibi düştü. Komedyen Cem Yılmaz’ın gösteri sırasında sahnede falaşaması üzerine tüm magazin dünyası bir anda şok geçirdi. Ancak daha sonra gelen haberler herkese derin bir “oh” dedirtti. Canlıtv takipçileri için olayın içyüzünü araştırdık.

Sahnede Fenalaştı!

Sahne gösterilerine devam eden ünlü komedyen ve şovmen Cem Yılmaz "Diamond Elite Platinum Plus" gösterisi sırasında sahnede fenalaştı. Seyircilerin şaka sandığı olay anında Ünlü şovmen "Cidden iyi değilim" diyerek gösterisine mola verdi. Cem Yılmaz daha sonra gösterisine devam etti. O anlara şahitlik eden ve gösteriyi eşiyle ve arkadaşlarıyla birlikte seyreden sunucu Hakan Hatipoğlu o anları anlattı.

Hakan Hatipoğlu Sosyal Medya Hesabından Olayı Paylaştı!

Komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz gün "Diamond Elite Platinum Plus" gösterisi sırasında sahnede fenalaştı. Tansiyonu düştüğü öğrenilen komedyen bir süre dinlendikten sonra gösterisine kaldığı yerden devam etti. Cem Yılmaz’ın fenalaştığı anı Sunucu Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabında şu ifadelerle anlattı. "Cem Yılmaz gösteride fenalaştı. Başta herkes şaka sandık. Kulise yönelip, "Cidden iyi değilim" deyince herkes dondu kaldı. Sonrasında anonsla 20 dakika gösteriye ara verildi. Yarım saate bomba gibi döndü. Tansiyonu düşmüş ama korkuttu sonrası kahkahalar.. Geçmiş olsun üstad."


Komedyen Cem Yılmaz'dan ilk açıklama: Şimdi İyiyim!

Cem Yılmaz, çıkan haberlerin ardından sağlık durumuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Ünlü komedyen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Dün akşamki gösterimde biraz rahatsızlandım, doğru... Şimdi iyiyim. Dünkü seyircime sevecen, dostane yaklaşımlarından dolayı tek tek teşekkür ederim... Eve kadar zahmet eden magazin basınındaki arkadaşlar da kusura bakmasınlar kendimi hasta hissederken şakalaşamadım..." açıklamasını yaptı. Ünlü komedyene bizde Canlıtv ailesi olarak geçmiş olsun diyoruz.

10-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar