Sahra Şaş, Kadın dizisine tekrar katıldı

Sahra Şaş, Kadın dizisine tekrar katıldı
Türk televizyonlarında alışık olmadığımız bir gelişme oldu ve daha önceden diziden ayrılan Sahra Şaş, Kadın dizisine tekrar katıldı.

Salı günlerinin reyting rekortmeni Kadın dizisi yeni bölümleriyle Fox Tv ekranlarında olmaya devam ediyor. Senaryo gereği bazı oyuncular diziden ayrılıyor veya yeni yeni oyuncular diziye katılıyor. Türk televizyonlarında alışık olmadığımız bir gelişme oldu ve daha önceden diziden ayrılan Sahra Şaş, Kadın dizisine tekrar katıldı. Hal böyle olunca seyirci Sahra Şaş'ı merak ediyor. Şimdi detaylar.

Sahra Şaş, Kadın dizisine tekrar katıldı

Serüvenine ivme katan, bol aksiyonlu ve dramatik hikayesiyle Salı günlerine ambargo koyan Kadın dizisi bu sezon da salı günleri yayınlanmaya devam edecek. Fox Tv’nin dizi sektöründe ben de varım demesini sağlayan dizide Bahar Çeşmeli, Özge Özpririnçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Feyyaz Duman gibi kaliteli isimler rol alıyor. Japon yapımı Woman dizisinden uyarlanan Kadın dizisinde bu sezon bir hareketlilik görülüyor. 2 oyuncu ayrıldı, yeni karakterler dahil oldu. Hatta hiç alışık olmadığımız bir gelişme oldu ve dizide bir de geri dönüş yaşandı.  

O isim geri döndü!

Hatice rolünü oynayan Bennu Yıldırımlar ve Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk, senaryo gereği bu sezon Kadın dizisinden ayrıldılar. Hemen yerlerine yeni takviye yapıldı. Fazilet Hanım ve oğlu Raif karakteri ile Hümeyra ile Sinan Helvacı diziye dahil oldu. Seyircinin şaşkınlığını henüz geçmemişken bir de geri dönüş yaşandı. Kadın dizisinde Berşan karakterine hayat veren Sahra Şaş, diziye geri dönme kararı alındı. Seyircinin yeni bölümden itibaren dizideki yerini alacak olan Sahra şaş’a nasıl bir tepki vereceğini canlitv platformundan takip edebilirsiniz. Kadın dizisi yeni bölümleriyle bu Salı ve her Salı akşamları saat 20.00'de FOX Tv ekranlarında serüvenine devam edecek!

Sahra Şaş kimdir?

1994 yılında İstanbul'da doğan oyuncu Kürt kökenlidir. Oyunculuk eğitimi alan Sahra Şaş, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında rol aldığı Tatar Ramazan adlı diziyle yaşadı. Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok ve Adını Kalbime Yazdım dizilerinde görev yapan yıldız oyuncu son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Çiçek karakterine hayat veriyordu. Kadın dizisinden ayrılıp Bizm Hikaye’ye geçen Sahra Şaş, eski dizisine tekrar geri döndü. Canlitv platformu olarak kendisine başarılar diliyoruz. Keyifli seyirler.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Bizim Hikaye (Çiçek) (TV Dizisi)

2018 – Martı (Mediha) (Sinema Filmi)

2017 – Kadın (Berşan) (TV Dizisi)

2017 – Çoban Yıldızı (Rüveyda) (TV Dizisi)

2015 – Kösem Sultan (Dilber) (TV Dizisi)

2015 – Aşkın Dili Yok (TV Dizisi)

2013 – Tatar Ramazan (TV Dizisi)

23-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar