Kadir Doğulu'nun filmi Mitat vizyona girdi

Kadir Doğulu'nun filmi Mitat vizyona girdi
Şu sıralar Star Tv'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde rol alan ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun sinema filmi Mitat vizyona girdi

Türk dizi ve sinemasının başarılı ve ünlü oyuncularından biri olan kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Mitat filmi sinemalarda seyirci huzuruna çıktı. Bu sezon eşi Neslihan Atagül ile birlikte Gecenin Ucunda adlı diziyle Star Tv ekranlarında yer alan oyuncu aynı zamanda Alim Yapım adlı bir film yapım şirketinin de sahibi. Gecenin Ucunda’nın da yapım şirketi olan Alim Yapım tarafından hazırlanan Mitat Filminin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında çekilmişti. Yazar Doğu Yücel’in Kimdir Bu Mitat Karaman adlı kitaptan uyarlanan Mitat filmi Alim Yapım ve Kazteleproduct’le ortak olarak hazırlandı. Gerilim, macera türünde ela alınan ve yönetmen koltuğunda Süleyman Arda Eminçe’nin yer aldığı Mitat Filmi uzun süredir sinemaseverler tarafından da merak ediliyordu. 7 Nisan Cuma günü itibariyle sinemalarda yerini alan filmin kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Mitat Filmi Oyuncuları Kimler?

Sinemaseverlerin 7 Nisan tarihi ile izlemeye başladığı yeni filmlerden Mitat Alim Yapım ve Kazteleproduct ortaklığında hazırlandı. Yönetmen koltuğunda Süleyman Ada Eminçe’nin yer aldığı film yazar Doğu Yücel’in Kimdir Bu Mitat Karaman adlı kitabından sinemaya uyarlanmış durumda. Kara komedi türünde ele alınan filmin kadrosunda Kadir Doğulu, Sinan Albayrak, Dilek Serbest, Beyti Engin, Bülent Çolak ve İpek Filiz Yazıcı yer alıyor. Filmde, otuz beş yaşlarında özel bir şirkette muhasebeci olan ve eski bir apartmanda yalnız yaşayan Mitat’ın hayatı bir gece ansızın çalan kapı zilinin otomatiğine basmasıyla alt üst olur. Karmaşık bir cinayetin baş şüphelisi olan Mitat Karaman’ın sıra dışı dedektiflik hikayesinin anlatıldığı film sinemalarda sinemaseverlerle buluştu.

Kadir Doğulu Kimdir?

Dizi ve film oyuncusu olan Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite eğitimini dondurarak oyunculuğa yönelen Kadir Doğulu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan gecenin Ucunda dizisinde rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Küçük Sırlar, Pis Yedili, Fatih Harbiye, Sevdam Alabora, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bana Sevmeyi Anlat, Vuslat, Jet Sosyete, Aşkın Tarifi, Gecenin Ucunda ve Bir Hikayem Var yer almaktadır.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar