Sakla Beni Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Sakla Beni Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni dizi Sakla Beni’nin ilk tanıtımı yayınlanmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Çöp Adam dizisinin final kararını alan Star Tv yeni bir dizinin ilk tanıtımını yayınlamaya başladı. Daha önce adı saklambaç olarak açıklanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan dizinin son güncellemeyle adı Sakla Beni olarak belirlendi ve tanıtımları kanalda yayınlanmaya başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü pek çok oyuncunun yer aldığı dizinin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve son olarak Netflix’te Klüp dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan Asude Kalebek yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Nedim Güç’ün yer aldığı ve bir aşk üçgenini konu alan dizinin yayınlanan fragmanı seyircinin ilgisini çekmeyi başarırken dizinin fragmanı ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarında oldukça yoğun bir paylaşımda bulunuldu.

İlk Tanıtım Geldi

Daha önce adı Saklambaç olarak açıklanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan sezonun yeni dizilerinden Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin tanıtımı yayınlanmaya başlandı. İsmi güncellenerek Sakla Beni olarak değiştirilen dizide iki kadın arasında kalan bir adamın aşkı konu ediliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi Nedim Güç tarafından yönetilirken dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin kaleme alıyor. Beraber büyüyen Naz ve İncila’nın kıskançlıkla örülen hikayesi ve Mete ile evlendirilmeye çalışılan Naz’ın ruh halini anlatan Sakla Beni’nin ilk tanıtımı seyirciden tam not aldı. Oldukça farklı bir konseptte çekilen tanıtım seyirci tarafından dikkat çekici bulundu ve beğenildi.

Sakla Beni Oyuncu Kadrosu

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Nedim Güç’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı Armağan Gülşahin’in senaryosunu ve hikayesini kaleme aldığı Sakla Beni dizisi bir dram ve aşk dizisi olarak dikkat çekiyor. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı dizide Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek başrolü paylaşıyor. Bir aşk üçgeni ve psikolojik gerilimi ele alan dizide ayrıca

-          Tamer Levent

-          Şenay Gürler

-          Sera Tokdemir

-          Nilüfer Açıkalın

-          Sevinç Erbulak

-          Ceyda Düvenci

-          Gökşen Ateş

-          Edip Saner

-          Açelya Devrim Yılhan

-          Sıla Korkmaz ve

-          Emine Umar yer alıyor. Dizinin ilk bölümü çok yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

07-10-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar