Saklanbaç dizisinin senaristi belli oldu

Saklanbaç dizisinin senaristi belli oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Cemre Baysel ve Uraz Kaygılaroğlu'nun rol aldığı yeni dizi Saklanbaç’ın senaristi kim?

Geçtiğimiz haftalarda OGM Pictures ünlü ve güzel oyuncu Cemre Baysel ile anlaşma imzalamıştı. Güzel oyuncu bundan sonra OGM Pictures tarafından hazırlanacak ve kendisinin de onay verdiği projelerde rol alacaktı. Henüz bu imzanın mürekkebi kurumadan oyuncunun rol alacağı yapım açıklandı. Daha önce yine Cemre Baysel gibi OGM Pictures ile sözleşme imzalayan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aynı projede yer alacak olan cemre Baysel’in projesinin Saklambaç adlı dizi olduğu öğrenildi. Şimdilerde cast çalışmalarının ve prodüksiyon hazırlıklarının yapıldığı dizinin aynı zamanda hikaye ve senaryo çalışmaları da devam ediyor. Yeni yayın dönemi için hazırlanan ve yakın bir zamanda ete kemiğe bürünecek olan dizinin hikaye ve senaryosunu ise Armağan Gülşahin’in kaleme alacağı öğrenildi.

Saklanbaç yeni sezonda Star Tv’de

Televizyon kanalları yeni sezon için hazırlıklarını hızlandırdı. Özellikle ağustos ayıyla birlikte sezon arası veren dizilerin ve ilk kez ekrana gelecek dizilerin sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. Yapım şirketleri bu günlerde oldukça yoğun bir mesai içinde bulunuyor. Pek çok yeni dizinin ilk kez seyirciyle buluşacağı yeni yayın döneminde Star Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri de Saklambaç OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi Armağan Gülşahin tarafından kaleme alınıyor. Bir dram ve aşk türünde ele alınacak dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç yer alıyor. Başrolünde Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel’in yer alacağı dizi yeni sezonda Star Tv’nin en güçlü ve iddialı yapımlarından olacak.

İki kadın arasında bir adam

Hikayesi ve senaryosu Armağan Gülşahin tarafından kaleme alınan Saklambaç bir dram ve aşk türünde ele alınacak. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizinin oyuncu castı için çalışmalar devam ediyor. Dizi Mete (Uraz Kaygılaroğlu) adında bir karakterin iki kadın arasında kalmasının etkileyici ve çarpıcı hikayesini konu alacak. Mete’nin iki kadınla ilişkisi, bu karakterlerin yaptıkları ve yapacakları olaylar ve birbiriyle çatışmaları dizinin ana eksenini oluşturacak. Cemre Baysel’in bu kadınlardan biri olacağı öğrenilirken diğer başrol kadının kim olduğu ise henüz netlik kazanmadı. Dizinin cast çalışmalarının tamamlanmasıyla sete çıkacağı ve eylül ayının ortalarında ekrana geleceği öğrenildi.

30-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar