Şampiyon 11. Bölüm İzle!

Şampiyon 11. Bölüm İzle!
​​​​​​​Şampiyon Dizisi 11. Bölüm İzle; 1 Aralık Pazar akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen şampiyon Dizisi’ni tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şampiyon Dizisi 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız çağrı Atiksoy, Emir Özyakışır ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin yer aldığı şampiyon Dizisi 1 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekrana geliyor. Sezona bu sezon başlayan ve uzun bir hazırlık döneminden sonra yayına oldukça iddialı bir giriş yapan şampiyon ilk olarak Perşembe akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Ancak ne yazık ki reytinglerde bekleneni karşılayamayan dizi yayıncı kanal tarafından Pazar akşamına kaydırılmıştı. Artık Pazar akşamları yayınlanan Şampiyon’un son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ŞAMPİYON SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve ringlerden uzak kalan bir boksörün hasta olan çocuğunun tedavilerini karşılayabilmek için yeniden ringlere dönme hikayesini anlatan şampiyon seyirci tarafından ilgiyle izlenen dizilerden. Dizi 1 Aralık Pazar akşamı 11. Bölümüyle ekrana geldi. Kurşun yağmuru altında kalan Fırat ve Derviş bu durumdan kurtulmak için her yolu denerler ama kurtuluş yok gibidir. Ancak daha sonra ikili kurtulmanın yolunu bulur. TRT 1’de yayınlanan Şampiyon’un son bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Şampiyon 11. Bölüm Özeti!

Fırat ve Derviş, Fırat’ı ele geçirmek isteyenlerin kurşun yağmurunun arasında kalmışlardır. Bu durumdan kurtulmanın yolu yok gibidir. İkili kurşun yağmurundan Fırat’ın sayesinde kurtulurlar. Olanları Yaman ile konuşan Fırat Derviş hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışır. Yaman ise Fırat2a yardım etmek için onu Komiser Ziya ile görüştürür.

Kerem, Akif’in itiraf videosunun olduğu usb ile Nesli’yi kurtarmak için Tansel’in bulunduğu yere gider. Ancak düşünmeden yaptığı bu hareketin hayatının hatası olacağından haberi yoktur. Fırat, Derviş’in yanına taşınma konusunu oğlu Güneş2e nasıl anlatacağını düşünürken Güneş, bir şekilde durumu öğrenmiştir. Güneş’in yaman dedesinden ayrılmaya niyeti yoktur. Bu durum Fırat’ı üzmüştür. 

Elinde Kerem’le ilgili koz olan Tansel Suna’yı zorla yemeğe davet eder. Suna Fırat’ın kendisinden gizlediği bir bilgiyi ondan öğrenince şok olur. 

Oğluna kavuşmak ve onunla mutlu bir şekilde yaşamak için her şeyi deneyen Fırat’ın hikayesinin anlatıldığı Şampiyon’un 11. Bölümünü tek parça izlemek ve Şampiyon ile ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

01-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar