Şampiyon 13. Bölüm İzle!

Şampiyon 13. Bölüm İzle!
Zafer'in salonu kalkındırmak için çıktığı dövüşte rakibi kim olacak? Fırat ve Tansel karşı karşıya geldiğinde yaşananlar ve daha fazlası Şampiyon 13.bölümü ile bu akşam Show TV'de!

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un paylaştığı, TRT1'in iddialı dizilerinden  Şampiyon 13. bölümü ile bu akşam yayınlanacak. Yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın yaptığı dizide Tolgahan Sayışmanın canlandırdığı Fırat karakteri ve Mehmet Bozdoğan'ın canlandırdığı Tansel karakteri arasında bu bölümde gerilim fazlasıyla artacak. Yayınlanacak bu bölümde, Zafer ve Fırat bilmeden karşı karşıya rakip olarak gelirken, Tansel alttan alttan Fırat'ın ve Nesli'nin hatta Kerem'in başına çoraplar örmeye devam eder. En büyük kozu ise Yine Fırat'a karşı oynacaktır. Şampiyon 13. bölüm hakkında bilinmey herşey haberimizde!

 

Şampiyon 13. Bölüm izle!

TRT1'in sevilen dizisi Şampiyon'da bu akşam sinirler yine gerilecek. Zafer salonu ayakata tutailmek için takımını bir maça fazlası ile hazırlar. Bu maç onun için ölüm kalımdır, çalışanlarının emeği, çalıştırdığı gençlerin geleceğidir. Tansel'in içinde bulunduğu bir oyun ile Zafer ve Fırat karşı karşıya gelir. Üstelik Zafer'in bu sefer ki rakibi Fırat'ın takımıdır. Haliyle Fırat'ın takımının gücü azımsanamayacak kadar büyüktür. Başında olduğu için takımına en iyisi öğütlemiştirde. Ama gel gör ki Zafer ve Fırat bu savaşta biraz hırpalanacaktır.

Fırat bu olanlardan sonra soluğu Tansel'in yanında alır. Nesli'yi kaçırdığında el altı ettiği silahla Kerem'i tehtid ettiğini öğrenir.  Kerem Tansel'den korksada Fırat'ın artık neler hissettiğinden emindir. Bunlar olurken Güneş Derviş dedsinin çekmecesinde annesini görür. Fotoğraftaki notu merak eder fakat okuyamaz. Saklamasından bir süre sonra fotoğraf açığa çıkar. Bakalım o not Güneş ve Fırat'ın hayatında nelere yol acacaktır? Hepsi ve daha fazlası için Şampiyon 13.bölümü ile bu akşam TRT1'de !

Şampiyon Dizi Konusu

Fırat Kafkas lakaplı genç bir boksördür. Başarılıdır. Çıktığı tüm maçlarda başarı elde etmeye alışmıştır ancak son maçına çıktığında Altın kemeri kazanır. KAzanır kazanmasına ancak rakibini kaybeder. Hemde onu toprağa koyacak büyük bir kayıptır bu. Rakibinin maçta ölmesi Fırat'ın hayatında büyük bir vicdan yüküdür. Taşıayamaz artık.  Üstelik aynı gece oğluna hamile olan eşinide kaybetmiştir. Artık oğlu Güneş ile baş başa kalmıştır. Güneş 7 yaşına geldiğinde annesinden geçen bir rahatsızlık kapısını çalar Güneş ve Fırat'ın. Fırat'ın oğlunu kurtarmak için gereken para yine Ringte saklıdır!

15-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar