Şampiyon 16. Bölüm İzle!

Şampiyon 16. Bölüm İzle!
Şahin'i kurtarmak isteyen, Fırat ve Zafer Tansel'in ofisini basar. Birbirlerine olan düşmanlığın zehri Şahin'ini hayattan koparacak mı?

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un paylaştığı TRT1'in sevilen dizisi Şampiyonda bu hafta düşmanlıklar artık vücut buluyor. Tansel'in Fırat'ı kabullenememesi gencecik bir çocuğu canından edecek mi? Geçtiğimiz bölümde vurulan Derviş, Suna'nın çabaları ile yaşayacak mıdır? Pazar akşamlarının yıldızı olan Şampiyon dizisini izlemek için Şampiyon 16. Bölüm İzle! linkine tıklayabilirsiniz. İyi Seyirler!

Şampiyon 16. Bölüm izle!

Pazar gecelerinin sevilen dizisi Şampiyonda geçtiğimiz hafta Derviş vurulmuş, Şahin'in kafes dövüşlerinden Derviş tarafından infazı verilmiş ve Fırat girdiği şampiyonluk maçında gözündeki sıkıntıyı sklayarak maça çıkmış ve Şampiyonluk kemerine sahip olmuştu. Bu hafta ise hastaneye kaldırılan Derviş, Suna'nın tedavisi ile hayata dönmüş  ancak Suna'nın onunla savaşı bitmediğinden ölmemesi için düşmanıyla savaş verir. 

Öte yandan Şahin yoğun bakımdadır. Fırat ve Zafer ŞAhin'e oynanan oyuna dayanamz. Tansel'in kapısına diktiği onlarca adamı geçip Tansele ulaşır ve hesaplaşma başlar. Komiser'in ise Fırattan bir yardım isteği vardır. Derviş'in adamı Mavi yakalanırsa tüm ekip çökertilecektir. Yaman'ın ise Derviş iin büük sürprizleri vardır. Üstelik Şahin'in başına gelenlerden Yaman Salonun gençleri Kerem'i sorumlu tutarlar. Üstelik Kerem Şahin için savaş verirken.

Şampiyon Son Bölüm Özeti!

Fırat Ratko ile Suna ve gözündeki probleme rağmen maç yapmakta ısrarcıdır. Tansel Derviş ve Mavi Fırat'ı içerden yıkmaya kararlıdır. Bunun için ise Şahin'in kafes dövüşünde infaz emrini verirken Fırat Şampiyonluk için maçtadır. Nitekim planlanan olur ve Şahin çıktığı maçta komalık olur. Yoğun bakıma kaldırılır. Derviş'in düşmanları ise Derviş'i öldürmek için bıçaklar fakat şans eseri güvenlik görevlileri fark eder ve hastaneye kaldırır.  

TRT1'in merakla beklenen dizisi Şampiyon Pazar akşamları saat 20:00'de! ŞAmpiyon Son bölüm İzle veya ŞAmpiyon 16. Bölüm İzle linki ile aratabilir, ya da dizinin bu akşam yayınlanacak 16. Bölümünü yukarıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İyi seyirler! 

12-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar