Şampiyon 23. Bölüm İzle!

Şampiyon 23. Bölüm İzle!
Şampiyon 23. Bölüm İzle; 8 Mart Pazar akşamı 23. Bölümüyle ekrana gelen Şampiyon Dizisi’nin 23. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şampiyon 23. Bölüm İzle; BSK Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Emir Özyakışır, Bahar Süer gibi oyuncuların yer aldığı Şampiyon Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Sezon başında büyük umutlarla izleyiciyle buluşan ve uzun bir hazırlık dönemi geçiren Şampiyon yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren ne yazık ki beklentileri karşılamaktan uzak bir görünüm sergiledi. Buna rağmen özellikle genç kitle tarafından seyredilen dizi bir dönem final yapacak haberleriyle gündeme gelse de ekran macerasına devam ediyor. Pazar akşamlarının alternatif dizilerinden Şampiyon son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ŞAMPİYON SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve BSK Yapım tarafından hazırlanan Şampiyon dizisi son bölümde Fırat son anda verdiği bir kararla Steiger ile yapacağı maçtan çekilmiştir. Ancak bu hareketin ardından olaylar peş peşe gelir. Fırat’ın Suna ve zafer’le arası bozulur. Zafer maçtan çekildikleri için tazminatla karşı karşıya kalmıştır ancak tazminat ödememek için son bir hamle yapar. Steiger ile karşılaşmaya Kerem çıkacaktır. Steiger ise Fırat’ın maçtan çekilmesini kendisine yapılmış bir hareket olarak algılar ve maça çıkacak Kerem’den bunun hesabını sormaya karar verir. Olaylar tüm hızıyla devam ederken Fırat ne yapacaktır?

Şampiyon 23. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fırat’ın Steiger ile yapacağı maçtan çekilmesinin ardından maça çıkan Kerem ve Steiger arasında büyük bir maç yaşanır. Ancak Kerem Steiger karşısında tutunamaz ve yere yığılır. Kerem maçı kaybeder ve bir daha düştüğü yerden kalkamaz. Ambulansla hastaneye kaldırılan Kerem’in bilinci kapanmıştır. Acil olarak ameliyata alınır. Ancak ameliyat hiçte beklendiği gibi geçmez. Öbür taraftan kerem’in Steiger’e mağlup olması üzerine ring karışır. Ringe gelen Fırat ve Steiger karşı karşıya gelirler. İkili tekrar maç yapmaya karar verir. Ancak Fırat’ın köşesinde ona yardım edecek kimse yoktur. Zafer Kerem olayından dolayı kendisini suçlamaktadır. Fırat kendisine yardımcı olması için Yaman’ı ikna etmeye çalışır. Yaman Fırat’a yardım etmeye karar verir. Bu arada Steiger ve ekibinin maç için ortaya sürdüğü bir şartları vardır. Maç Türkiye’de değil Almanya’da yapılacaktır. Fırat ve Yaman Almanya yolunu tutar. Ancak olaylar bunlarla sınırlı kalmaz. Şampiyon 23. Bölümde bu ve daha fazlasını seyretmek için bu akşam yayınlanacak Şampiyon 23. Bölümü kaçırmayın.

Şampiyon 23. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

08-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar