Şampiyon Dizisi’nin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Şampiyon Dizisi’nin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!
TRT 1'in Eylül yayın döneminde ağır toplarından olacak olan ve hummalı bir şekilde çekimler için hazırlanan şampiyon Dizisi'nin kadın baş rolü belli oldu! İşte detaylar!

Önümüzdeki Eylül yayın dönemine oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan ve özel kanallarla arasındaki makası daha da daraltmayı hedefleyen TRT çalışmalarını hızlandırdı. Yeni yayına girecek diziler için hummalı bir şekilde çalışan kanal ve yapımcı şirketler eksiklerini hızlı bir şekilde gidererek sete inmeye ve motor demeye hazırlanıyorlar. Kanalın yeni ve iddialı yapımlarından biri olacak olan BSK yapım tarafından hazırlanan Şampiyon Dizisi’de bu projelerden biri olarak öne çıkıyor. Bilindiği üzere Şampiyon’un erkek başrol oyuncusu daha önce belli olmuş ve Tolgahan sayışman’da karar kılınmıştı. Şimdi ise Tolgahan sayışman’a eşlik edecek olan kadın başrol oyuncusu belli oldu. Detayları canlıtv takipçileri için araştırdık.

Şampiyon Sete İnmeye Hazır!

BSK Yapım tarafından TRT için hazırlanan ve yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği, Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün senaryosunu kaleme aldığı, Tolgahan Sayışman’ın başrolünde olacağı ve küçük oyuncu olarak Emir Özyakışır’la anlaşılan Şampiyon dizisinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Uzun arayışlar sonunda şampiyon Dizisi’nde Tolgahan sayışman’a eşlik edecek kadın oyuncunun, seyircinin Savaşçı dizisinden de yakından tanıdığı Yıldız Çağrı Atiksoy olacağı açıklandı. BSK Yapım’ın oyuncuyla her konuda anlaştığı ve imza aşamasına gelindiği bildirildi.

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Yıldız Çağrı Atiksoy 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Liseden mezun olduktan sonra İzmir Ege Sanat Merkezi ve Müjdat gezen Sanat merkezi’nde tiyatro eğitimi alan oyuncu 2001 yılında Hey Girl dergisinin kapak kızı yarışmasında yüz güzeli seçilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Büyük Buluşma adlı dizide yapan oyuncu 2006 yılında yayınlanan Ah İstanbul Dizisinde oynamıştır. Oyuncu en son Fox Tv’de yayınlanan Savaşçı Dizisinde rol almıştır. Yıldız Çağrı Atiksoy’un oynadığı başlıca yapımlar şunlardır. Büyük Buluşma, Ah İstanbul, Yersiz Yurtsuz, Gazi, Öyle Bir Geçer zaman ki, Savaşçı…

Şampiyon Dizisi’nin Konusu Ne?

Eylül’de TRT ‘de ekranlara gelmesi planlanan ve hazırlıklarında sona gelinen şampiyon dizisi Kafkas lakaplı gelecek vadeden bir boksörün yaşadığı talihsiz bir olayı ve ardından yaşananları konu edinmektedir. Dizi de Kafkas’ı Tolgahan Sayışman canlandırırken Kafkas’ın küçük oğlu rolünde ise Emir Özyakışır oynayacaktır.

01-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar