Şampiyon Kerem (Halit Özgür Sarı) kimdir?

Şampiyon Kerem (Halit Özgür Sarı) kimdir?
TRT ekranlarının daha başlamadan gündeme bomba gibi düşen dizisi Şampiyon'un oyuncu kadrosu belli oldu. Şampiyon dizisi Kerem (Halit Özgür Sarı) kimdir?

Tolga Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Bahar Süer gibi bomba kadrodan oluşan Şampiyon dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ederken oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Yakışıklı manken ve oyuncu Tolgahan Sayışman'ın başrolünü oynadığı Şampiyon dizisi heyecanla bekleniyor. İzleyicilerin nefeslerini tutup bekledikleri Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? TRT 1 ekranlarının en yeni dizisi Şampiyon ne zaman başlayacak? İşte yeni dizi Şampiyon hakkındaki tüm detaylar..

Çağrı Bingüller imzası taşıyan Şampiyon dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile büyük ses getirdi. Hatta dizi başlamadan adından sıkça bahsettirdi. TRT 1 ekranlarına yeni bir soluk getirecek olan Şampiyon dizisinin kadrosu da netleşmeye başladı. Çekimleri ve hazırlıkları devam eden dizinin ne zaman başlayacağı ise büyük merak konusu. Fakat bu konu ile ilgili ne yapım şirketi BSK Yapım'dan ne de kanaldan bir açıklama gelmedi. Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olması beklenen dizisinin kadrosunda Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da Akşın karakterini canlandıran İlayda Alişan oldu. İlayda Alişan'ın yanı sıra Tolgayan Sayışan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Ümit Erdim gibi sevilen isimlerde yer almakta. Dizinin kadrosuna yeni dahil olan isimlerden Halit Özgür Sarı en çok merak edilenler arasında. Peki Şampiyon dizisinden Kerem karakterine hayat verecek olan Halit Özgür Sarı kimdir? Halit Özgür Sarı gerçekte kaç yaşında? Halit Özgür Sarı daha önce hangi diziler de rol aldı? Gelin dizide Kerem karakterini canlandıracak olan Halit Özgür Sarı'yı yakından tanıyalım..

 Şampiyon Kerem (Halit Özgür Sarı) kimdir?

Şampiyon dizisinin merak edilen karakterlerinden biri olan Kerem yani Halit Özgür Sarı, Yıldız Çağrı Atiksoy’un canlandırdığı doktor Suna karakterinin yeğeni olarak karşımıza çıkacak. Halit Özgür Sarı, 1993 yılında İstanbul'da hayata merhaba demiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünü bitirdikten sonra oyunculuk eğitimi de almıştır. Oyunculuk eğitimini tamamlayan Halit Özgür Sarı, dizi ve filmler de rol almaya başlamıştır. Televizyon dünyasının en yeni isimlerinden biri olan Halit Özgür Sarı, iki önemli projede rol alarak adını duyurdu. Bunlardan biri TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul diğeri ise Netflix'e damga vuran Hakan Muhafız'dır.

22-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar