Şampiyon Neslihan (İlayda Alişan) kimdir?

Şampiyon Neslihan (İlayda Alişan) kimdir?
Şampiyon dizisinde Neslihan karakterine can veren İlayda Alişan kimdir? Şampiyon Neslihan (İlayda Alişan) hakkındaki tüm bilgiler.

Son olarak Show TV'nin reytinglerde ilk sırayı kimselere bırakmayan dizisi Çukur'da Akşın karakterini canlandıran İlayda Alişan yeni sezonda da iddialı bir dizi olan Şampiyon'da rol alacak. İlayda Alişan, tanıtımlarıyla büyük ses getiren Şampiyon dizisinde Neslihan karakterine hayat verecek. 

Genç oyuncu geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde rol almış ve sezon sonuna doğru diziye veda etmişti. Yeni sezona yaklaştığımız sırada İlayda Alişan'ın yeni dizisi belli oldu. Başrollerinde Tolgayan Sayışan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Ümit Erdim'i izleyeceğimiz Şampiyon dizisine dahil olan son isimlerden biri de İlayda Alişan oldu. Eski bir boksörün oğluyla birlikte verdiği hayat mücadelesini konu alacak Şampiyon dizisi Sonbahar aylarında TRT 1 ekranlarında olacak.

Şampiyon Neslihan (İlayda Alişan) kimdir?

1996 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açan İlayda Alişan, Behçet Kemal Çağlar Lisesi mezunudur. Henüz çocuk yaştayken oyunculuğa başlayan İlayda Alişan'ı gördüğümüz ilk dizi 2011 yılında ekrana gelmeye başlayan Bir Çocuk Sevdim oldu. Star TV ekranlarında izleyicisine ulaşan dizide Merve karakterine can verdi. 2013 yılında TRT 1'den ekrana gelen Gönül Hırsızı dizisinde rol aldı. 2014 yılında bir Kanal D dizisi olan Benim Adım Gültepe dizisinde rol almaya başladı. Dizide Nurten karakterini canlandırdı. 2015 yılında ATV'den ekrana gelen Beyaz Gece dizisinde Eylül, Serçe Sarayı dizisinde Sinem karakterine can verdi. 2016 yılında başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ'ın yer aldığı Bana Sevmeyi Anlat dizisinde rol aldı. FOX TV'de yayınlanan dizide Eylül karakterini canlandırdı. 2017 yılında Show TV'den ekrana gelen Rüya dizisinde rol aldı. Kendisini son olarak gördüğümüz dizi Show TV'de yayınlanan Çukur oldu. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Çarşamba akşamlarının reyting lideri dizisinde İlayda Oymak'ı Akşın karakteriyle izledik. Genç oyuncuyu yeni sezonda TRT 1'den ekrana gelecek olan Şampiyon dizisinde izleyeceğiz. İlayda Oymak, Başrollerinde Tolgayan Sayışan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Ümit Erdim'in yer aldığı Şampiyon dizisinde Neslihan karakterine can verecek. 

22-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar