Şampiyon’a Yeni Bir Oyuncu! İştar Gökseven (Derviş Aladağlı) Kimdir?

Şampiyon’a Yeni Bir Oyuncu! İştar Gökseven (Derviş Aladağlı) Kimdir?
TRT 1'de Pazar akşamları yayınlanan Şampiyon dizisinde bir bilinmeyen sonunda ortaya çıkıyor. Dizide Derviş aladağlı karakterini oynayacak oyuncu belli oldu! İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarının Pazar günlerinin iddialı dizisi şampiyon yeni gününde seyirciyle buluşmaya devam ediyor. BSK Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, Emir Özyakışır ve İlayda Alişan’ın yer aldığı şampiyon eski bir boksörün hasta olan çocuğu için para bulmaya çalışmasını ve yeniden ringlere dönmesini konu alıyor. Uzun süre hazırlık dönemi yaşayan ve yayınlandığı ilk gün olan Perşembe gününde istenilen reytingi alamayan Şampiyon daha sonra Pazar gününe alınmıştı. Hakkında final yaptı yapacak söylentilerinin eksik olmadığı diziye Derviş Aladağlı karakteriyle usta oyuncu İştar Gökseven dahil oluyor. İşte detaylar!

Şampiyon’da Gizemli Karakter Derviş Aladağlı Ortaya Çıkıyor!

Bsk Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve başrolünde Tolgahan sayışman’ın Kafkas karakteriyle rol aldığı Şampiyon dizisinde haftalardır merakla beklenen gizemli karakter Derviş Aladağlı sonunda ortaya çıkıyor. Dizide daha önce pek çok kez bahsi geçen ve karanlık, kötü bir adam olan Derviş Aladağlı sonunda şampiyon’a dahil oluyor.

Önümüzdeki bölümden itibaren seyirciyle buluşacak olan Derviş Aladağlı karakterini daha önce pek çok yapımda gördüğümüz ve özellikle Leyla İle Mecnun dizisinden aşina olduğumuz bir oyuncu olan İştar Gökseven canlandıracak. Seyircilerin merakla beklediği ve karanlık bir karakter olan Derviş Aladağlı’nın girmesiyle dizide ne gibi bir hikaye değişikliğinin yaşanacağını ise yakın zamanda görmüş olacağız.

İştar Gökseven (Derviş Aladağlı) Kimdir?

1961 yılında Ankara’da dünyaya gelen İştar Aladağlı ilk orta ve lise eğitimlerini de bu şehirde tamamlamıştır. Oyuncu lise eğitiminin ardından Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu daha sonra devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak görev almış ve pek çok tiyatro oyununda sahneye çıkmıştır. Usta oyuncu bu güne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

Bir Erkeğin Anatomisi     (Sinema Filmi)

Laleli’de Bir Azize            (Sinema Filmi)

Gemide                             (Sinema Filmi)

Çiçek Taksi                         (Tv Dizi)

Ruhsar                                (Tv Dizi)

Karaoğlan                           (Tv Dizi)

Bütün Çocuklarım             (Tv Dizi)

Hayatım Sana Feda           (Tv Dizi)

Gazi                                     (Tv Dizi)

Deli Saraylı                         (Tv Dizi)

Leyla İle mecnun              (Tv Dizi)

Kalp Hırsızı                         (Tv Dizi)

Deli Gönül                          (Tv Dizi)

04-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar