Sana Söz 7. Bölüm İzle (Final)

Sana Söz 7. Bölüm İzle (Final)
Sana Söz 7. Bölüm İzle; 14 Aralık Salı akşamı 7. Final bölümüyle ekrana gelen Sana Söz Dizisinin yayınlanan final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sana Söz 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Orhan Güner ve Aslıhan Kapanşahin’in rol aldığı Sana Söz dizisi saat 20.00’da 7. Final bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Şu ana kadar 6 bölüm yayınlanan ve kanalın beklentisinin altında kalan dizi için final kararı alınmıştı. Bir polisle bir televizyon sunucusunun asayiş, kaçırılma, hırsızlık, cinayet gibi davalara birlikte bakmasını ve yardımlaşmasını anlatan dizi başlamadan önce de uzun süre gündemde kalmıştı. Halen yayında olan bir programla benzerlik kurulan Sana Söz’ün ne yazık ki ekran ömrü uzun olmadı ve Sana Söz’de erken final yapan diziler kervanına katıldı. Dizinin bu akşam ekrana gelecek final bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

Sana Söz Son Bölümde Neler Yaşandı?

03 Medya tarafından Star Tv için hazırlanan ve Salı akşamları ekrana gelen macera, polisiye ve dram türündeki Sana Söz bu akşam ekrana gelecek 7. Bölümüyle seyircisine veda ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Duru’nun kendisini ve Bora’yı korumak için ateş etmesiyle birlikte olaylar daha da karmaşık hale gelir. Öbür taraftan birbirlerine rest çeken Ömer ve Elif yeni gelişen olaylarla birlikte yeniden bir araya gelirler ve olayları birlikte incelemeye başlarlar.

Sana Söz 7. Bölümde Neler Olacak?

Erken Final kararı alan Sana Söz dizisi bu akşam ekrana gelecek 7. Bölümüyle ekranlara veda ediyor. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrolünde yer aldığı dizi bu akşam saat 20.00’da son kez seyircisiyle buluşuyor. Dizinin final bölümünde; Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anı gelmiştir. Erdem ya Ömer’in yanında yer alacaktır ya da Bora’nın yanında olacaktır. Duru ve Bora’nın konuşması ise Elif’in gelmesiyle bölünür. Bora odadan kaçmaya çalışırken Ömer ile yüz yüze gelir. Bu arada Aslı devamlı olarak Erdem’i aramaktadır ancak Erdem telefonları açmamaktadır. Bunun üzerine Aslı Erdem’in evine gitmeye karar verir. Bütün bu yaşananlar ve kayıp bebek olayı Elif ile Ömer’i tekrar bir araya getirir. Sana Söz dizisi bu akşam saat 20.00’da 7. Ve final bölümüyle Star Tv ekranlarında.

14-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar