Sana Söz 5. Bölüm İzle

Sana Söz 5. Bölüm İzle
Sana Söz 5. Bölüm İzle; 30 Kasım Salı akşamı 5. Bölümüyle ekrana gelen Sana Söz Dizisinin yayınlanan 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sana Söz 5. Bölüm İzle; Başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin ve Hivda Zizan Alp’in rol aldığı Sana Söz bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında 5. Yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Sezon ortasında başlayan dizilerden olan ve Bir televizyon programından diziye uyarlanan Sana Söz özellikle başlayacağı zamanlarda büyük ses getirmiş ve seyirci tarafından da merak edilmeye başlanmıştı. Ancak dizi başladığı ilk bölümden itibaren bir türlü kendisinden beklenilen çıkışı yakalayamadı ve ortalama bir reytingle yayın hayatına devam etti. Son olarak reytinglerde ilk on içinde yer alamayan dizi yine de bir kısım seyirci tarafından heyecanla ve beğenilerek seyredilmeye devam ediyor. Sana Söz bu akşam 5. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

Sana Söz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bir polisiye ve macera dizisi olan sana Söz heyecanlı hikayesiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine heyecanlı anlar yaşandı. Ömer ve Elif yine birlikte bir olayı çözmeye çalışmaktadırlar. Azmi Baba’nın kaybolması Ömer ve Aysel arasında tartışmalara sebep olurken Aysel Azmi Baba’nın huzurevine gönderilmesini ister. Ömer ise bu sorun için bambaşka bir çözüm bulur. Bu arada Elif’in programında yaşananlar Ömer ve Elif arasındaki bağı güçlendirmiştir.

Sana Söz 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Sana Söz heyecanlı ve nefes nefese bölümleriyle izleyenlerini ekran başına çekiyor. Dizi son bölümde özellikle Ömer ile Elif arasında yaşananlarla oldukça beğenilmiş ve seyirciyi ekrana kilitlemişti. Bu akşam ekrana gelecek 5. Bölümde Ayşe’ye yönelik saldırı ile oyun yeniden başlamış ve taraflar yeniden belirlenmiştir. Rıza ve Bora arasında ise konuşulmayan ancak ikisinin de çok yoğun hissettiği bir savaş başlamıştır. Ayşe’yi kurtaran ve onun durumunu bilen Erdem ise bu savaşa taraf olmak istemese de yaşanılanlar onu taraf olmaya zorlamaktadır. Öbür taraftan Ömer ise olayların tam içindedir ve suçlu ve suçluları adalete teslim etmek için her şeyi göze almıştır. Bu konuda ona en büyük desteği Elif vermektedir. Elif ile Erdem arasındaki gerilim ise artarak devam etmektedir.

30-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar