Sana Söz 2. Bölüm İzle

Sana Söz 2. Bölüm İzle
Sana Söz 2. Bölüm İzle; 9 Kasım Salı akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana gelen Sana Söz dizisinin yayınlanan 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sana Söz 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Hivda Zizan, Aslıhan Kapanşahin ve Atakan Hoşgören’in rol aldığı Sana Söz bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona geç başlayan dizilerden olan ve bir televizyon sunucusunun hazırladığı bir programın ve cinayet masasında görevli bir polisin birlikte çalıştığı ve adam kaçırma, cinayet, tecavüz, kayıp vakalarını çözmeye uğraştıkları dizi Sana Söz ilk bölümde oldukça ilgi gördü. Televizyon programının sunucusu Elif’in ve Komiser Ömer’in zaman zaman karşı karşıya gelecekleri, zaman zaman elbirliği ederek olayların üzerine birlikte gidecekleri Sana Söz, dram ve macera türünde bir dizi olarak öne çıkıyor. Star Tv’nin büyük umutlar bağladığı Sana Söz bu akşam 20.00’da 2. Bölümüyle ekranda olacak.

SANA SÖZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında ilk bölümüyle geçen hafta bugün ekrana gelen ve seyircinin merakla beklediği dizilerden olan Sana Söz ilk bölümde seyirci tarafından beğenilerek seyredildi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Elif Karaca ile Sessiz Kalma Programı bir otelin terasından atıldığı düşünülen ve halen komada olan Ayşe Erten’in hikayesinin üzerine gitmektedir ve bu konuyu programında detaylı bir şekilde ele almaktadır. Komiser Ömer’de aynı davaya bakmaktadır ve bu sırada kaçırılan Ayşe Erten’in arkadaşını sağ olarak kurtarmaya çalışmaktadır.

Sana Söz 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin yeni başlayan ve bu akşam 2. Bölümüyle ekrana gelen dizi Sana Söz heyecanla beklendi. Dizinin ilk bölümü seyirciden tam not alırken bu akşam yayınlanacak 2. Bölümde heyecanla beklenmeye başlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak 2. Bölümünde Bora Demircioğlu tarafından otelin terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten yaşam mücadelesi verirken Bora Demircoğu’nun avukatlığını Elif’in kocası Erdem Karaca üstlenmiştir. Bu durum Elif Karaca’yı şoke ederken Elif Karaca kendini ihanete uğramış gibi hisseder. Elif bir koşu sırasında bir cesetle karşılaşır ve olayı polise bildirir. Olay yerine gelen Ömer cinayeti soruşturmaya başlarken Elif’te aynı olayı programında işlemek ister. Ancak Bora Demircioğlu’nun babası oğlunun konusunun işlenmesi için kanala baskı yapar. Ancak Elif bu konuyu kabul etmeyecektir. Elif ve Ömer’in yolları yine aynı olay üzerinde kesişirken ölü olarak bulunan Adem Çelik’in kimya da kimler tarafından ve neden öldürüldüğünü bulmaya çalışacaklardır. Star Tv’nin yeni dizisi Sana Söz bu akşam 2. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında saat 20.00’da ekrana geliyor.

09-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar