Sana Söz Dizisi'nin Yayın Günü Değişti

Sana Söz Dizisi'nin Yayın Günü Değişti
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Sana Söz’ün yayın günü başlamadan değişti. Dizinin Cuma olarak açıklanan yayın günü çarşambaya alındı.

Star Tv ekranlarında yeni başlayacak olan ve uzun süren bir hazırlık süreci yaşanan iddialı dizi Sana Söz’ün yayın günü başlamadan değişti. Daha önce Cuma akşamları ekrana geleceği belirtilen dizinin yayın gününün değişmesinde dizinin yapım şirketi 03 Medya’nın Show Tv için hazırladığı Aziz dizisinin Cuma akşamı ekrana gelecek olmasının da payı olduğu tahmin ediliyor. Bilindiği gibi 03 Medya Show Tv için Aziz dizisini Star Tv için de Sana Söz dizisini hazırlıyor. Her iki dizinin de yayın günü geçtiğimiz günlerde belli olmuş ve iki dizinin de Cuma akşamı ekrana geleceği öğrenilmişti. Yapım şirketi için bu durum kendi dizisiyle rekabet edeceği için ilginç bulunmuş ve hangi dizinin daha iyi reyting yapacağı merak konusu olmuştu. Sonunda bu sorun Star Tv’nin Sana Söz’ü Çarşamba akşamına almasıyla yapım şirketi açısından aşılmış oldu.

Sana Söz Çarşamba Akşamı Ekranda

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın iddialı yapımı olarak gösterilen Sana Söz dizisinin Cuma günü olan yayın günü dizi başlamadan değişti ve dizinin yayın günü Çarşamba akşamına alındı. 03 Medya tarafından hazırlanan dizinin yayın gününün değişmesinde aynı yapım şirketinin Show Tv için hazırladığı Aziz dizisinin de Cuma akşamı yayınlanacak olması kadar, Cuma akşamında pek çok başarılı ve reytingi yüksek dizinin yer almasının da etkili olduğu tahmin ediliyor. Cuma akşamında kanallarda Aziz, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Kıbrıs Zafere Doğru gibi iddialı ve reytingi yüksek yapımlar yer alıyor. Star Tv bu durumu değerlendirerek Sana Söz’ü daha az rekabetin yaşandığı çarşamba akşamına almaya karar verdi. Çarşamba akşamı ise kanallarda Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar gibi yapımlar yer alıyor. Sana Söz’ün ilk bölümü 3 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Sana Söz Oyuncuları Kimler?

03 Medya tarafından Star Tv için hazırlanan Sana Söz dizisi bir televizyon programının cinayet, kayıp, kaçırılma gibi vakaları ele almasını ve bunları seyircisine aktarmasını ele alıyor. Televizyon programı ile birlikte polis tarafından aynı vakaların soruşturulması ve her iki tarafın birbiriyle yaşadığı sorunlara rağmen olayların aydınlatılması için el ele vermesi dizinin hikayesini oluşturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansin Çekili yer alıyor. Dizinin ilk bölümü 3 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

28-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar