Annemizi Saklarken setinden gelen görüntüler seyirciyi heyecanlandırdı

Annemizi Saklarken setinden gelen görüntüler seyirciyi heyecanlandırdı
Yeni dizi Annemizi Saklarken Kutsi ve Hande Doğandemir'i başrollerde buluşturdu. Çekimlerine başlanan Annemizi Saklarken setinden ilk görüntüler dikkat çekti.

Sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan Annemizi Beklerken setinden gelen yeni fotoğraflar dikkat çekti. Kutsi ve Hande Doğandemir'i başrolde buluşturan Annemizi Saklarken güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. OJO Pictures imzası taşıyan Annemizi Saklarken kadrosunda Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar yer alıyor. Star Tv'de yakında yayına başlayacak Annemizi Saklarken dizisinin çekimlerine başlanmıştı. Kutsi ve Hande Doğandemir'in setten gelen görüntüleri ise projeye merakı arttırdı.

Annemizi Saklarken dizisinde hangi oyuncular var?

Yeni diziler bir bir ekrana geliyor. Televizyon ekranlarında Eylül ayında başlayan yeni sezon birçok yeni diziyi seyirciyle buluşturdu. Çok sevilen diziler olduğu gibi reyting kurbanı olan diziler de oluyor. Birçok yeni yapım ise kısa sürede ekrana veda etti. Bir yanda final yapan yapımlar varken diğer yanda ise ekrana gelmeye hazırlanan diziler seyirciyi heyecanlandırıyor. Annemizi Saklarken dizisi de ismi başta olmak üzere oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Sevilen oyuncuları bir araya toplayan dizide Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar kadroda. Annemizi Saklarken de ayrıca, İncinur Sevimli, Erdem Kaynarca, Ezgi Gör, Barış Taşkın, Ezgi Tombul, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevim, Güngör Bayrak, Özgür D. Foster isimleri de yer alıyor.  

Annemizi Saklarken konusu nedir?

TRT1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinden sonra Kutsi yeni bir diziyle ekranda olacak. Hande Doğandemir'le birlikte Handan ve Dündar karakterlerini canlandıracak ikilinin set fotoğrafları yayınlandı. Annemizi Saklarken setinden gelen ilk kareler Star Tv sosyal medya hesaplarından  da paylaşıldı. Annemizi Saklarken dizisinde Yeşim Ceren Bozoğlu, 'Füsun', Hatice Aslan 'Benan', karakterlerini canlandıracak. Annemizi Saklarken dizisinde yönetmen koltuğunda oturan isim Barış Yöş oldu. Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı dizide genç yaşta anne olan Handan'la zengin iş insanı Dündar'ın hikayesi anlatılacak. Moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan'ın Dündar ve Zerrin'in evlilik yıldönümü provaları için evlerine gitmesiyle başlayan hikaye seyirciyi çok farklı bir serüvenin içerisine çekecek.

28-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar