Şans Kapıyı Çalınca'da flaş değişiklik!

Şans Kapıyı Çalınca'da flaş değişiklik!
Yarışma tutkunlarını ekrana kilitleyen Şans Kapıyı Çalınca'da yapılan flaş değişiklik izleyiciyi meraklandırdı. Yarışmada neler değişti?

Yarışma tutkunlarını ekrana kilitleyen Şans Kapıyı Çalınca'da yapılan flaş değişiklik izleyiciyi meraklandırdı. Yarışma programlarının altın çağını yaşadığı televizyon dünyasında ATV’nin ben de varım dediği Şans Kapıyı Çalınca yepyeni bir formata kavuştu. Ferit Aktuğ'un sunuculuğundaki yarışma programındaki değişiklikler neler, haberimizde. İşte detaylar

Şans Kapıyı Çalınca'da flaş değişiklik!

Ferit Aktuğ’un özgün sunumla ekrana gelen ATV’nin yarışma programı Şans Kapıyı Çalınca’da format değişikliği yapıldı. Salı akşamları izleyiciyi kendine bağlayan yarışmada oyunların heyecanına bir de rekabet eklenecek ve oyun hırsı ikiye katlanacak.

Şans Kapıyı Çalınca’da neler değişti?

Yapılan format değişikliğine göre bundan sonra Şans kapıyı çalınca yarışmasına iki değil üç aile katılacak. Üç yarışmacı evlerine götürülen oyunlarda olsun gerekse stüdyoda ilk kez görecekleri sürpriz oyunlarda birbirlerine karşı inanılmaz mücadele verecekler. Yarışmanın ilk oyunu olan 'Avantaj Oyunu'nda üç yarışmacı da aynı anda yarışacak ve en başarılı olan aile, başka bir uygulama olmadan direkt olarak finale kalma avantajı elde edecek. Avantaj oyununda başarısız olan diğer iki yarışmacıya bir şans daha verilecek ve iki yarışmacı aile, büyük finalde 50.000 lira için yarışmadan önce, yarı finalde kendileri için hazırlanan üç oyuna çıkacak. Eğer bu üç oyundan iki tanesini kazanarak rakibini elerse finale kalma avantajına sahip olacak.

50.000 liralık ödül!

Üçüncü gelen aile elendikten sonra yarı finalin ve avantaj oyununun galibi iki yarışmacı final turuna katılacak. Finalde büyük ödül 50.000 lirayı kazanmak için üç oyun oynayacak iki aile, eğer üç oyundan ikisini kazanırsa büyük ödül olan 50.000 liranın da sahibi olacak. Ferit Aktuğ’un sunduğu Şans Kapıyı Çalınca her Salı akşamı saat 20.00’de ATV’de! Keyifli seyirler!

Ferit Aktuğ Kimdir?

1978 Adana doğumlu oyuncu ve sunucu Ferit Aktuğ, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. 2002 yılında TRT’de yayınlanan gençlik dizisi “Koçum Benim” ile sektöre adım atan Aktuğ, bir gençlik dizisi olan “Kampüsistan” ile adını duyurdu. Ona asıl şöhreti getiren yapım ise yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan “Kavak Yelleri” dizisi oldu. Dizi, sinema ve tiyatro projelerinde yer alan Ferit Aktuğ,  “Geleceğin Starı” adlı yarışmada oyuncu koçu olarak yer aldı ve sunuculuk yapmaya başladı. Canlitv platformu olarak şans kapıyı çalınca programında sunucu Ferit Aktuğ’a başarılar diliyoruz.

31-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar