Şarkıcı Feridun Düzağaç Hangi Diziyle Anlaştı

Şarkıcı Feridun Düzağaç Hangi Diziyle Anlaştı
Müzik çalışmalarında olduğu kadar dizi ve film dünyasında da boy gösteren ve sevilen ünlü isim Feridun Düzağaç Fox Tv’nin İki Yabancı Diziyle anlaştı.

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan ve aynı zamanda seslendirdiği şarkılarla müzik dünyasında oldukça popüler olan ve sevilen ünlü isim Feridun Düzağaç Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan İki Yabancı adlı dizi ile anlaşmaya vardı. Tims & B Yapım tarafından ortaklaşa hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosu Ethem Özışık tarafından kaleme alınan İki Yabancı dizisinde rol alacağı öğrenilen ünlü ismin dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği konusunda ise bilgi alınamadı. Kadrosunda Hande Erçel ve Burak Deniz’in yer aldığı dizinin çalışmalarında sona gelindi. Cast çalışması tamamlanmaya çalışılan dizinin en geç mart ayının 3. Haftasında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. Dizinin Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda da sürmesi planlanıyor.

Feridun Düzağaç İki Yabancı’da

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve şu sıralar hazırlıkları devam eden yeni dizi İki Yabancı’nın cast çalışmaları devam ediyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve Ethem Özışık tarafından senaryosu ve hikayesi kaleme alınan dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken diziye son olarak müzik dünyasının olduğu kadar oyuncu sektörünün de ünlü isimlerinden biri olan Feridun Düzağaç katıldı. Son olarak Rüyanda Görürsün adlı filmle seyirci karşısına çıkan ve bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü ismin İki Yabancı dizisinde hangi karakterle seyirci karşısına çıkacağı henüz belli değil. Cast çalışmaları devam eden dizide Burak Deniz Hande Erçel başrollerde yer alıyor. Dram ve aşk türünde ele alınan dizinin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor.

Feridun Düzağaç Kimdir?

Müzik dünyasının sevilen ve ünlü isimlerinden olan Feridun Düzağaç 10 Ekim 1968 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu çocukluğundan itibaren ilgi duyduğu müziğe yönelmiş ve müziği meslek olarak seçmiştir. Aynı zamanda dizi ve filmlerde oyunculukta yapan Feridun Düzağaç’ın rol aldığı yapımlar arasında

-          Derman

-          Güzelliğin Portresi

-          Dip

-          Binbir Gece

-          Kolej Havası

-          Galip Derviş

-          Sudan Bıkmış Balıklar

-          Rüyanda Görürsün

-          Hadi be Oğlum

-          Aşk Tutulması

-          İki Süper Film Birden

-          Gece 11.45 yer almaktadır.

07-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar